Нова колекция дамски бутикови дрехи от Mellini Fashion


Нова колекция дамски бутикови дрехи от Mellini Fashion
Снимка: Mellini Fashion

Модна къща Mellini Fashion гордо представя най-новия си триумф в света на дамското облекло – колекцията есен/зима 2024! Тя е празник за модерната бизнес дама, с дизайни, които без усилие преминават от офиса към ангажиментите след края на работния ден.

Потопете се в очарованието на прецизно ушити сака и палта, елегантни рокли и бизнес сетове, които ще подчертаят вашата женственост и професионализъм! В колекцията си Mellini Fashion са заложили на ненатрапчив лукс и дискретност. Акцент са изчистените линии и пастелените цветове. Използвани са луксозни висококачествени италиански платове и материи като коприна, вълна и кашмир.

Елегантни бизнес рокли

В лимитираната серия се отличават дизайнерските бутикови рокли, които подчертават визията с изисканост и стил. Силуетите са класически с дължина до коляното. Подходящи са за всякакви поводи в забързаното ежедневие на съвременната жена и са идеални за преход от бизнес средата към личните ангажименти.

Елегантните рокли от Mellini Fashion ще ви спечелят с разнообразие от цветове, кройки и щампи. Заложено е на естествени материи като коприна и памук, които носят усещане за комфорт и елегантност. Дизайнерските решения за детайли включват дълги ципове, бели яки, колани на талията - чудесен завършек на визията, който разчупва строгия силует.

Топове и панталони за всеки повод

Новата колекция на Mellini Fashion предлага разнообразен набор от възможности за всяка жена, която търси елегантност, без да се налага да жертва комфорта си. Тук говорим за качествени материи, изящни кройки и класически дизайн.

Всеки един от топовете и панталоните са създадени така, че да могат да се комбинират свободно помежду си. По този начин само с няколко внимателно подбрани модела, бихте могли да изглеждате винаги модерно и елегантно. Характерни са прави линии, ⅞ ръкави и неутрални цветове. Топовете са изработени от 100% коприна.

Класически и елегантни дамски сака

Дамските сака на Mellini Fashion са не само идеалния завършек на цялостната визия, но и артистичен акцент, който може да придаде индивидуалност на всяка дама. В лимитираната серия ще откриете модел, подходящ за всеки повод - професионална среща, вечерно събитие, коктейл, за ежедневието в офиса или за специално събитие.

Новата колекция предлага голямо разнообразие от дължини, форми и стилове. Ще откриете къси сака на нивото на талията и дълги под ханша, с едноредно или двуредно закопчаване, с яки или без, с колани или такива тип “прегърни ме”. Широката гама от вечни дизайни безпроблемно съчетават строгия стил с модерната елегантност.

Естествените материи като вълна, коприна и памук гарантират за комфорта ви през целия ден.

Палта, които привличат вниманието

С падането на температурите всяка дама има нужда от топло палто, което да й предостави защита от студа без да се налага да прави компромис със стила. Новата колекция на Mellini Fashion представя луксозни палта, които не само ще ви предпазят от зимния студ, но и ще подчертаят вашата изисканост и женственост.

Класическите вълнени палта без усилие съчетават стил и функционалност, а комбинацията от вълна и кашмир носи допълнителна мекота. Открийте вечни силуети, богати текстури и изискани детайли, които правят палтата идеални както за официални, така и за ежедневни поводи. Зимната топлина никога не е изглеждала толкова добре!

Всяка жена заслужава да се чувства комфортно с визията си и да излъчва увереност. Прегърнете изисканата онлайн мода и позволете на Mellini Fashion да бъде вашият пътеводител за есенно-зимния сезон, изпълнен със стил, изтънченост и несравнима елегантност!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички