Предлагат култови модели на Reebok на атрактивни цени в CCC


Предлагат култови модели на Reebok на атрактивни цени в CCC
Снимка: CCC

Полската верига за обувки и чанти CCC, като един от най-големите дистрибутори на марката Reebok в Европа, предлага изключително разнообразна селекция от продукти на емблематичната марка. Reebok определено са едни от най-модерните и желани обувки в света. Трендсетърите ги оприличават като иконични сред маратонките.

В колекцията, налична онлайн и в магазините на ССС, всеки ще намери своята любима модна находка, защото се предлагат както класически модели, така и нови, които следват последните тенденции в света на модата. Основно предимство е и атрактивната цена на спортните обувки, започваща от 74,99 лв. Модерният градски стил можете да допълните и с удобни чанти за кръста, раници и куфари.

Reebok селекцията от ССС предлага не просто спортни обувки, а модерни продукти, с които да създадете оригинална ежедневна визия. Моделът Reebok COURT първоначално е изпозлван от повечето известни спортисти, но с течение на времето ролята му еволюира и Reebok COURT вече не е само за тренировки, а става част от стила на най-модерно облечените. Тези тънки, бели равни маратонки с оригинални шевове, които им придават винтидж шик, са едни от най-популярните модели на бранда.

За спортуващите и хората с динамичен начин на живот са подходящи моделите JOGGER и RIDER. С изчистени форми и открояващо се лого, тези изключително комфортни маратонки се вписват идеално в каноните на актуалните тенденции. Малко по-масивните BASKET, които първоначално са били предназначени само за баскетболното игрище, получават адмирациите на всички фенове и ревностни последователи на модата.

Уникалният Reebok стил може да откриете и в удобните раници, чантите за кръста и спортните чанти на марката. Доминиращото черно и бяло в колекцията обувки е смесено с ярки, видими акценти в селекцията на раници. Колоритните спортни чанти освен в синьо и топло кафяво, се предлагат и в сребристо и в нежно прасковено оранжево, цветът на 2024 г.

Не пропускайте да разгледате и набора Reebok куфари. В завивимост от това какви пътешествия планирате, ще намерите по-малки и по-големи размери. Всички клиенти на ССС ще могат да се възползват и от специална отстъпка -20% на избран продукт от категория чанти, раници и куфари при закупуване на обувки.

Колекцията на Reebok е налична в магазините на CCC, в приложението и на ccc.eu.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички