Как да влезем във форма за лятото


Как да влезем във форма за лятото
Снимка: Pixabay.com

Остават броени дни до началото на най-очакваният сезон - лятото! Разберете как може да изваяте прекрасно тяло с помощта на качествени хранителни добавки и спортни аксесоари на добри цени.

През пролетта и началото на лятото по традиция се впускаме във всякакви диети, за да свалим последните „зимни“ килограми и да влезем във форма за лятото. Точно в този период много хора решават да изключат цял списък с храни от менюто си и трескаво започват да тренират 3 пъти седмично. Но въпреки това, резултатът може и да не се появи.

Както сигурно знаете, протеинът е жизненоважен за човешкия живот. Той е от съществено значение за изграждането на мускули, подобрява здравето на костите, помага за стабилизиране нивата на кръвната захар и дори ви помага да се чувствате по-сити през целия ден. Не е изненада, че протеинът играе важна роля в устойчивата загуба на тегло.

Но как? Вашето тяло изгражда мускули, използвайки аминокиселини, които са градивните елементи на протеина. Има 20 различни аминокиселини, девет от които се считат за незаменими (тези, които тялото ви не може да произведе, така че трябва да ги набавяте от хранителни източници на протеини.)

Приемът на протеини е един от факторите, които влияят на скоростта на мускулен растеж, така че ако ядете достатъчно протеини, тялото ви може да изгражда мускули по-ефективно. Освен това, аминокиселините са градивният елемент за няколко хормона като тези на щитовидната жлеза и инсулин.

Тук обаче идва един от проблемите – откъде да си набавите протеин? Понякога яденето на качествено месо е трудно, а пък и никога не можете да сте сигурни дали сте „стигнали“ максимума. За някои хора пък хапването на месо е дори непосилно. В тези случаи на помощ идва протеинът на прах, който е достъпен, лесен и вкусен вариант. А сега имаме и наистина страхотна изненада за вас Myprotein код за отстъпка.

Разбира се, надали ще успеете да влезете във форма за лятото само с хапване, без значение колко здравословно е то. Ще трябва и да се потрудите! Някои смятат, че няма как да си направим качествена тренировка, ако нямаме на разположение подобаващо оборудван фитнес салон или площадка за упражнения на открито. За наш късмет тези хора не са прави. Дори и в домашни условия можем да изваем завидна фигура, стига да имаме мотивация, хъс и правилна екипировка. А къде да намерите такава? Сигурни сме, че в сайта на Sportsdirect има по всичко за всеки, а сега имате и промо код Sportsdirect.

И сега, когато вече знаем точния начин за влизане във форма за лятото, може би ще ви се прииска да се поглезите с различни покупки, които да подчертаят усилията ви. А какво ще кажете да се наслаждавате на пазаруване без угризения? Звучи невероятно, но с kuplio.bg е напълно възможно - изберете и използвайте купони и пазарувайте всичко, което искате за по-малко пари. Опитайте, става много бързо и лесно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама