Спортът – най-добрият избор за Вашето дете


Спортът – най-добрият избор за Вашето дете
Снимка: Pulse Kids

Много често малките деца, не са добре ориентирани кой точно е спортът, в който искат да се развиват. Именно този факт вдъхновява създаването на програмата Pulse Kids.

Pulse Kids е иновативна концепция, насочена към децата, на възраст от 1 г и подрастващите до 15 г., свързана с тяхното здравословно развитие и насърчаване към активен начин на живот. Място, в което сертифицирани педагози и инструктори да работят с деца, разделени в различни възрастови групи.

Създадена от квалифицирани треньори и специалисти в областта на детската физическа активност, програмата Pulse Kids се фокусира върху основната гимнастика, представена под формата на забавление и игри. Този нов вид спорт не само стимулира физическото развитие, но и поощрява децата да обичат движението. Те не само участват в занимания, предназначени за техния възрастов диапазон, но и имат възможността да се развиват в уютна и подкрепяща среда.

Добрата атмосфера е отлична предпоставка за децата, да посещават залата с нетърпение и желание. Да изучават новото и да очакват предстоящото. За родителите... за тях остава удоволствието от добре планираните активностите на децата им и отлично поставената основа в тяхното физическо развитие.

Спортната зала предлага постоянен график, което улеснява родителите при планирането на активностите на своите деца. Разнообразието в тренировките не допуска наситеност и предлага динамичен начин за разнообразяване на физическата активност.

Надграждането след всяко посещение е ключов елемент от програмата. Това не само стимулира децата да постигат по-добри резултати, но изгражда у тях ценности и желание към усъвършенстване.

„Ние се стремим да дадем на семействата инструментите и увереността, за да направят най-добрия избор за своето здраве и това на децата си. Всичко в безопасна и обогатяваща Вас и детето Ви, среда“. – казват уверено от Pulse Kids.

Pulse Kids Revolution е спортна програма, която е специализирана и разработена за деца на възраст между 9-15г.

В тази възраст, децата са изключително чувствителни по отношение на средата, в която тренират. Ето затова, в Pulse Kids Revolution заниманията са предназначени да изведат най-доброто в ЗАБАВНА и НЕКОНКУРЕНТНА среда. Основани са изцяло на кондиционни тренировки с висока интензивност,подбрани и програмирани изцяло според нужните на децата в тази възрастова група.

Треньорите са дългогодишни професионалисти в сферата на тренировки в различни спортове като волейбол, тенис, футбол и др.

Кондиционните тренировки са тренд и тенденция – те дават фантастични резултати, независимо дали са основен спорт на детето или надграждат и допълват друг спорт, който то практикува – индивидуален или отборен.

ПУЛС КЪМ УСПЕХ

Още в началото на своето развитие, брандът Pulse мощно налага собствения си уникален стил и смело прилага класа и потенциал. Развива успешни програми и създава уникална среда в своята мрежа от активности.

С устрем нагоре и ясен поглед в бъдещето, пътят на Pulse продължава да развива и надгражда своите активности и потенциал.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама