Толкова много искам да ти пиша, но никога няма да го направя!


Толкова много искам да ти пиша, но никога няма да го направя!
Снимка: iStock/Guliver

Да, все още ми липсваш и често искам да ти се обадя или поне да напиша SMS, но това няма да се случи и знаеш ли защо? Да, защото отдавна ми показа, че не означавам нищо за теб.

Ти ми показа, че чувствата ти към мен далеч не са толкова силни, колкото моите. И колкото и да искам да промениш мнението си за мен, няма да моля за внимание и няма да се унижавам. Няма да плача и да се отчайвам.

Няма да ти звъня или да ти пиша, защото това няма да промени нищо. Не можем да върнем времето назад. Не можем да изтрием от паметта всички лоши неща, които се случиха помежду ни. Да, ако изведнъж искаме да се срещнем в някое уютно кафене и да си поговорим от сърце, тази вечер може да се окаже доста сладка, а разговорът- приятен, но ... това е всичко.

Не можем да възкресим връзката и дори ако можехме, би било лоша идея. Това би навредило и на теб, и на мен. Ето защо смятам, че не си струва да се опитваме. По-добре е да стоим на разстояние. По-добре е за всички.

Няма да ти пиша, защото не съм като преди. Научих се да контролирам емоциите си и да не действам импулсивно. Научих се да не правя това, което чувствата ми ме подтикват, а първо да отстъпя стъпка назад и да се запитам какво всъщност се опитвам да направя - от какво имам нужда или какво просто ме привлича в момента?

Ако се поддам на желанието и започнат да те търся отново, ще платя висока цена за това. Не искам това да се случва! Не искам отново да страдам!

6 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ СИ ИГРАЕ СЪС СЪРЦЕТО ВИ

Не, няма да ти пиша, дори когато съм леко пияна и изгаряща от желанието да го направя. Само защото ще се събудя сутринта и ще съжалявам горчиво. Или може би ще съжалявам в същия момент, когато натисна бутона „Изпрати“.

Искам да ти кажа много, но по някаква причина изглежда, че няма да отговориш както бих искала. Няма да ми помогнеш, няма да ме разбереш, защото за теб любовта не е това, което е за мен. Затова няма да те потърся, защото нещо ще се случи, когато чуя гласа ти. Само ще отвориш раните на сърцето ми, които вече са започнали да се лекуват.

Имам нужда за забравя за всичко. И колкото и да ми е трудно, трябва да те пусна, да те премахна от ума и сърцето си!

Време е да отворя нова страница и да дам шанс на някой истински човек да влезе в живота ми! Някой, който ще знае как да ме обича!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама