6 знака, че той просто си играе със сърцето ви


6 знака, че той просто си играе със сърцето ви
Снимка: iStock

Всеки човек понякога чувства несигурност във връзката. Ако все още се чудите дали човекът, с когото сте, е правилният, дали не ви използва, тогава прочетете следващите редове. Ако забележите някои от следните признаци, то вашият избраник явно само си играе с вас.

1. Настроението му се променя постоянно

Той има две страни – една прекрасна и една, която ви плаши. Изглежда никога няма да има нормални отношения с вас. Ще настъпят дни, когато той просто ви пренебрегва и лесно се ядосва на дребни неща и дни, когато той ще иска да бъде около вас през целия ден, ще ви показва, че отчаяно се нуждае от вас. Това е нестабилен човек.

2. Той се показва само когато има нужда от нещо

Има дни, в които не можете да се свържете с него и се появява само когато той реши или когато иска нещо от вас. Това е знак, че той ви вижда само като нещо, което може да използва, някой, който да го утеши или някой, който е длъжен да му помага във всеки един момент. Това не е любов!

3. Прави нещата според неговото време

Той ви дава само толкова от времето си, колкото реши? Той често анулира плановете ви заедно? Винаги забравя, че вие ​​двамата сте планували да направите нещо заедно, защото често се случва да е зает с нещо друго? Това не само показва, че вие ​​не сте неговият приоритет, това е знак, че той не ви приема сериозно.

4. Без сериозни разговори

Той винаги избягва да говори за нещата, които са важни за вас, като съвместното ви бъдеще и вместо това просто иска да се забавлявате. Той предпочита неангажиращи разговори и флиртове, отколкото да води един от тези сериозни разговори, които са важни за всяка връзка.

КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ТОЙ НИ ЛЪЖЕ?

5. Не се интересува от живота ви

Може да ви е задал основните въпроси от рода на "Къде живеете?" или "Колко братя и сестри имате?" на първата ви среща, но той веднага ги е изтрил от ума си, защото не заемате толкова важното място в живота му. Той се колебае и дори може би не иска да се запознае със семейството или с приятелите ви. Може би дори не знае какъв сладолед обожавате или какъв вид филми ви харесват. Ако човекът наистина се интересува от вас, той ще знае всеки детайл, свързан с вас и ще прекарва време заедно с близките за вас хора.

6. Той ви крие

Срещате се от доста време, но той все още не ви е запознал с приятелите си. Той винаги го отлага за по-късно, но всъщност никога не го прави. Да не говорим за семейството му... той дори и не иска да ви представи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама