6 вида „изневяра“, които разрушават отношенията


6 вида „изневяра“, които разрушават отношенията
Снимка: Thinkstock/Guliver

Изневярата във взаимоотношенията може да бъде различна. Както показва практиката, не само физическата изневяра може да доведе до окончателно унищожаване дори на много близки отношения. Понякога правим неща, които се отразяват зле на връзката ни, а те дори не са свързани с друг човек.

Вижте кои са 6-те вида изневяра, които разрушават отношенията:

Емоционална изневяра

Това е почти пълно предателство, но без физически контакт. Самото осъзнаване, че е по-приятно за партньора да прекарва време с някой друг или дори да си фантазира върху развитието на отношенията с този човек, любовта умира много по-бързо от класическата изневяра.

Предпочиташ семейството

Да обичаш мама или татко е много важно и полезно, но ако поставиш този тип взаимодействие на първо място, като вземеш тяхната страна в ситуация на някакъв конфликт с партньора си, тогава това е голям недостатък за самия теб. Или предателство. Затова в никакъв случай не трябва да позволявате на родителите си по някакъв начин да повлияят сериозно на отношенията ви с партньора ви.

Постоянни оплаквания

Имате пълно право да сте недоволни от определени аспекти на връзката. Но ако започнете, както се казва, "да вадите мръсните ризи на партньора" пред други хора, тогава това води до лека изневяра. Можете просто да кажете нещата в лицето на партньора си и да не се оплаквате от него пред приятели. Които, разбира се, винаги ще са на ваша страна.

Предпочиташ приятелите си

Никой не ви забранява да общувате с приятели, но в ситуация на пряк избор винаги трябва да избирате любимия човек. Дори само защото един нормален партньор никога няма да ви постави пред такъв избор и ако той възникне, тогава очевидно някой прави нещо нередно. И тази ситуация ще трябва да бъде обсъдена.

НЯКОЛКО ТИПА ЛЮБОВ, С КОЯТО СЕ СБЛЪСКВАМЕ В ЖИВОТА

Отказ от защита в трудна ситуация

Отношенията предполагат безусловна лоялност. Дори ако партньорът ви направи някаква грешка. все пак трябва да сте на негова страна винаги и пред всички. На по-късен етап, у дома, можете да изразите всичко, което мислите за ситуацията. Но в лицето на обществото, вие просто трябва да бъдете винаги един за друг. В противен случай няма голям смисъл в отношенията.

Финансови измами

Да, съвременните отношения могат да предполагат отделен бюджет, но само когато и двете страни са съгласни. Ако не, всяко укриване на финанси е виж измама. Няма значение, че имате нужда от тези пари и знаете със сигурност, че партньорът ще ги похарчи „погрешно“ - първо трябва да обсъдите ситуацията и едва след това да действате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама