8 успешни начина да подобрите отношенията с партньора


8 успешни начина да подобрите отношенията с партньора
Снимка: iStock/Guliver

Добрите взаимоотношения са основният източник на радост в живота. Но понякога дори най-трайните и хармонични взаимоотношения са изправени пред трудности. Много често именно тогава партньорите се разделят, защото не знаят как да изгладят нещата по между си. Може да избегнете конфликтите и раздялата, ако правите повече за половинката си. Разбира се, всичко трябва да е взаимно и всеки от вас да дава достатъчно за връзката си.

Вижте как може да подобрите отношенията си с партньора:

1. Прегърнете любимия човек и го дръжте в ръцете си за 60 секунди. Докосването спомага за производството на хормоните окситоцин и допамин, които са отговорни за чувството ни на привързаност и удоволствие. Усещането за топлина и радост ще бъде и с двама ви през целия ден, затова по-често се прегръщайте.

2. Изпратете съобщение на партньора, в което напишете всичко, което ви харесва в него или колко добре се чувствате заедно. Напомнете му за хубавите моменти от живота ви, и така дори и вие ще се заредите с позитивна енергия. Малките изненади понякога правят чудеса.

3. Запомнете какво най-много обича да пие или кое е любимото ястие на вашия партньор и го изненадайте, като му го купите/приготвите. Още по-хубаво е, ако сами решите да го приготвите. Той ще оцени това. Такива малки признаци на внимание са важни за взаимоотношенията. Хората обичат да се чувстват обгрижвани и със сигурност това ще подобри връзката ви.

4. За да съживите една връзка, изпратете кратко послание на приятеля си. Може в социалните мрежи, а може и като гласово съобщение. Покажете му, че си мислите за него, когато го няма, че ви липсва и че се интересувате от това как се чувства. Кой не обича такива жестове!

5. Поздравете половинката си с любимата песен по радиото. Това е една страхотна изненада, на която няма да устои.Оставете кратко романтично послание с поздрава, за да му покажете, че ви пука за него искате да изгледите нещата.

6. Оставете бележка с романтично послание в кутията за обяд на половинката си. За него е важно да почувства вашата любов и уважение. Това ще го усмихне и определено ще му се прииска да сте заедно в този момент.

НЯКОЛКО ПРИЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА

7. На вечеря кажете на половинката си какви са неговите черти на характера, на които се възхищавате. Такива моменти са много важни за укрепването на семейните взаимоотношения и се помнят дълго време. Не е нужно само да се опреквате и да си говорите за недостатъците. Никой от вас не е перфектен, но вие сте един с друг, защото сте открили и оценили някои качества в другия човек.

8. Казвайте по-често „Обичам те!“. Така отношенията ви ще се запазят по-романтични и ще се чувствате по-щастливи.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама