Няколко признака, че ТОЙ ти изневерява


Няколко  признака, че ТОЙ ти изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Имаш чувството, че половинката ти се държи различно, усещаш напрежение между вас и това естествено те притеснява. Вариантите са два – или имате нужда от разнообразие във връзката, или става нещо много по-сериозно. Искрено ти пожелаваме да не е вторият, защото това означава, че твоят човек ти изневерява ...

За да разбереш каква е ситуацията, трябва да знаеш какво и къде да търсиш. Очевидните промени в отношението му може да бъдат само част от многото улики.

Предлагаме ти няколко  признака, които ще ти помогнат да разбереш дали той има афера или просто е в кофти период. 

Старае се винаги да изглежда добре

В допълнение към новата прическа, половинката ти изхвърля старите си дрехи и внезапно започва да се облича супер секси. От една страна в това няма нищо лошо, но също така може да означава, че той си има нова изгора, която се опитва да впечатли с чувството си за стил. Опитай се да разбереш каква е тази внезапна промяна като първо му направиш комплимент, а след това го разпиташ.

Все още е рано да го обвиняваш в каквото и да било, но бъди внимателна и имай едно на ум.

Скрива детайлите

Изведнъж половинката ти спира да използва имена. Той е излизал с "момчетата" или "колеги от работа" и не конкретизира никой от тях. Много често не може да си спомни името на мястото, където вчера се е забавлявал. Това определено е интересна промяна, която няма как да не забележиш. Притеснението, което показва, когато му задаваш въпроси, може да означава, че ти изневерява.

НЯКОЛКО ВАЖНИ ЛЮБОВНИ СЪВЕТА

Тайни разговори по телефона

Досега е нямало никакви тайни между вас. Изведнъж обаче любимият ти мъж трябва да напусне стаята, за да приемете телефонно обаждане, и още по-лошо - дори се заключва.

Това вече трябва наистина да те притесни. Тук става нещо.

Естествено всеки иска да има лично пространство, ама чак така и то изведнъж. Най-добре се опитай да разбереш какво става. Започни с нетолкова директни въпроси и виж какви са неговите реакции. Това определено може да са признаци за афера.

Отегчен и зает

Половинката ти все по-често се прибира изморен от работа или тренировка и когато го поканиш да излезете той ти казва, че иска да си почине. Държи се все по- неспокойно, когато е вкъщи. Какво става? Може би той си мисли за новата си тръпка и не може да се фокусира върху нещата, които трябва да прави с теб.

Има възможност обаче поведението му да се дължи на стрес от работа или някакви други проблеми, затова опитай се да проведеш сериозен разговор с него.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама