5 важни неща за нежния пол, които мъжете трябва да знаят


5 важни неща за нежния пол, които мъжете трябва да знаят
Снимка: iStock

Знаем, че мъжете обикновено ни възприемат за сложни същества. Е, предполагаме, че понякога сме такива. Няма точно ръководство с инструкции как по-добре да разбирате дамите. Мъже, въпреки това не губете надежда! Ето някои универсални неща, които бихме искали да знаете от самото начало.

Не можем да бъдем секси и да пристигнем навреме

Обичаме да се обличаме и да изглеждаме много добре. Честно казано, знаем, че и вие го обичате. Така че, не ни карайте да бързаме, защото не можем да се приготвим за секунди. Все пак отнема време, за да изглеждаме много секси. Вярваме в добрата стара поговорка: По-добре късно, отколкото грозна.

Когато ви отблъскваме, това не означава, че трябва да се откажете - това означава, че трябва да опитате по-усилено

И така, момичето, което харесвате, ви се ядосва и ви изпраща съобщение, за да я оставите на мира. И вие отговаряте с "ОК" и се отказвате от нея. Какво си мислите? Запомнете, че ние не искаме да ни оставите на мира, когато ви казваме това. Желаем да ни изпратите още няколко романтични съобщения, да се борите за нас, да ни спечелите. Понякога жадуваме вниманието само за да сме сигурни, че все още си падате по нас. 

3 СЪВЕТА КЪМ ИНТРОВЕРТИТЕ ПРИ ПЪРВА СРЕЩА

Не правете комплименти на други момичета пред нас

Не ни харесва конкуренцията. Искаме ви изцяло за себе си. Може да изглеждаме малко луди, но можем да ревнуваме от най-малките неща. Можем да сме несигурни в себе си и да мислим, че не сме достатъчно добри за вас. И още нещо - никога не ни сравнявайте с други жени. Всяко момиче иска мъжът на мечтите ѝ да я накара да се чувства така, сякаш е единственото момиче в света. И най-красивото, разбира се.

Понякога сме чувствителни същества

Най-малките неща могат да накарат настроението ни да се промени драстично. Можем да бъдем прекалено радостни в един момент, а след секунда да започнем да плачем, защото сме се разчувствали. Такива сме си. Имаме нужда от вас, за да сте до нас във всеки един от тези моменти. Имаме нужда да ни разберете, колкото и сложни същества да сме. В този момент просто ни прегърнете и не питайте какво става!

Искаме да изглеждате добре за нас

В някои случаи момчетата спират да обръщат внимание на външния си вид, след като спечелят сърцата на жените. Не казваме, че винаги трябва да изглеждате като модел на Calvin Klein, но моля ви, поне се погрижете за хигиената си. Не искаме да целуваме нечистоплътни мъже. Като цяло жените са привлечени от момчета, които миришат приятно и изглеждат спретнато.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама