3 съвета към интровертите преди първа среща


3 съвета към интровертите преди първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Срещите, особено първите, никак не са лесни. Особено за интровертите. За тях първата среща може да бъде истински ужас и несигурността как ще се представят на нея много често може да ги провали. Но ако наистина искате да намерите любовта, трябва да преминете през това. И независимо, че сте интроверт, че сте по-труден човек или се притеснявате, хубаво е поне малко да се отпуснете, за да може хората да ви опознаят.

Не говорете много за себе си

Оставете място за въображение. Нека човекът срещу вас сам да пожелае да научи повече за личността ви. Истинската цел на първата среща е да събуди любопитство. И двамата най-вероятно си задавате един и същи въпрос по това време: "Заинтересован ли съм да прекарам повече време с този човек?" И ако отговорът е да, можете да помислите за това, което е следващото в графика ви. Истината е, че интровертите са тихи, сдържани, премислят внимателно действията си и са сравнително слабо ангажирани в социални връзки. Ако и вие сте такива, опитайте се да промените нещата. Не се дръжте студено, а накарайте човека, с когато се срещата, да иска да прекара повече време с вас.

Изберете място, където се чувствате добре

Най-добре е вие да определите мястото на срещата. Изберете това, на което ще се чувствате добре, спокойно и ще може да се отпуснете. Ако човекът, с когото се срещате, хареса мястото толкова, колкото и вие, това ще означава, че вече имате нещо общо. Изберете по-спокойно място, за да можете да разговаряте нормално. На първа среща е хубаво да се опознаете, да поговорите един за друг и да ви е приятно.

ЕТО КАК ДА ДОКОСНЕТЕ ДУШАТА НА МЪЖА

Покажете заинтересованост

Макар и да не сте много общителни и много често да се затваряте в себе си, хубаво е от време на време да показвате, че ви пука за другите. Ако излизате на първа среща, покажете заинтересованост. Разпитайте човека с какво се занимава, какво харесва, какво му тежи. Всички тези въпроси ще ви сближат и ще покажат, че не сте човек, който мисли само за себе си. Първата среща е моментът, в който да разберете дали си подхождате, дали имате общи интереси и цели. Но нека това да не бъде разпит, а един приятен разговор. Важното е да не прекалявате с приказките за себе си, за вашите хобита, мечти и занимания. Оставете на събеседника ви сам да ви попита за нещата, които го интересуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама