Oригинални идеи за незабравима първа среща


Oригинални идеи за незабравима първа среща
Снимка: iStock/Guliver

Нека да си признаем - първите срещи могат да бъдат невероятно неудобни. Когато всъщност не познавате добре човека, с когото излизате и не сте напълно сигурни как ще се справите, може срещата да се превърне в кошмар. Именно затова мястото, където ще се проведе първата среща, е от изключително значение.

В тази забавна статия сме събрали няколко невероятни и уникални идеи за първа среща, за да ви помогнем да планирате срещата на мечтите си.

Пикник

Не само, че може да зарадвате половинката, като отидете някъде сред природата с красива гледка, на която и двамата можете да се насладите, но и можете да подберете страхотни храни, които са лесни за ядене и също са супер вкусни. Не е нужно да се притеснявате, че ще разлеете спагетите си по хубавата си рокля, ако ядете само грозде! Умно, а? Също така ви дава възможност да се насладите на компанията си в спокойна атмосфера, която е само за двама ви.

Стаи за бягство

Доста различни от пикника, стаите за бягство ще бъдат наистина забавна среща, която ще  постави и двамата на изпитание! Ако винаги сте си представяли, че сте детектив или просто обичате пъзели или главоблъсканици, то това може да е идеалната среща за вас. Разбира се, трябва и половинката ви да харесва тези неща.

Стаите за бягство са все по-популярни в цял свят. Концепцията е, че се озовавате в стая с набор от гатанки или улики и трябва да излезете от стаята, като решите загадките. Това е наистина забавно предизвикателство, което ще ви помогне да видите дали сте съвместими, ще ви забавлявате и двамата, и ще ви предложи чудесна тема за разговор, която да обсъдите на по питие.

Зоопаркът

Зоологическата градина е невероятна идея за среща, защото нека си го кажем, всички ние сме си големи деца. Забавен ден, който ви позволява да се свържете с вътрешното си дете, но също така ви предлага много неща, които можете да видите и направите заедно с половинката. Може да се забавлявате и да се опознавате едновременно и със сигурност ще прекарате чудесно време. Плюс това, можете да видите някои очарователни животни - какво може да бъде по-добро от това?

6 СЪВЕТА КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ РОДИТЕЛИТЕ НА ПРИЯТЕЛКАТА СИ

Дълга разходка

Страхотна идея за среща, а и можете да изгорите калории едновременно! Не само ще се насладите на спокойствие и тишина, за да разговаряте и да се опознавате, но и ще се наслаждавате на приятните гледки. Чудесна идея за среща, която е небрежна и приятна, позволява ви да се отпуснете и наистина да прецените дали има химия помежду ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама