5 флирт техники, с които ще спечелите всеки мъж


5 флирт техники, с които ще спечелите всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за срещи и връзки, повечето смятат, че мъжете искат нещата да са максимално лесни и прости, докато жените обичат да усложняват. Това донякъде е вярно, но не напълно. На господата също им харесва да има интрига и да флиртуват с тях. Ето 5 трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Бъдете директна

Едно нещо, което може би ще ви изненада, но мъжете обичат, когато жената поеме инициативата и направи първата крачка. Ключови неща - имайте зрителен контакт, дръжте се приятелски и не спирайте да се усмихвате.

2. Закачливо го дразнете

Първоначално няма нужда да го впечатлявате със знанията си по психология. Вместо това се шегувайте с него, без да се заяждате. Съвсем деликатно го закачайте. Мъжете често го правят помежду си, така че няма да засегнете чувствата му.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА МАЙСТОРИ ВЪВ ФЛИРТА

3. Покажете му, че ви е интересен

След като сте се запознала с него и сте се посмели заедно, наистина слушайте какво ви казва, докато разговаряте. Добро правило е да задавате толкова въпроси, колкото отговаряте. Няма да спечелите точки, ако се опитате да му покажете, че го превъзхождате интелектуално. Със сигурност ще го заинтригувате, ако му покажете, че ви е интересно това, за което говори.

4. Направете му комплимент за външния вид

Да, мъжете също са суетни, макар че рядко си признават. Реплики от типа на: "Какво тренираш? Изглеждаш много добре" или пък "Много ми харесва ризата ти" може да звучат като клишета, но всъщност вършат работа.

5. Деликатно го докосвайте

Мъжете обичат да бъдат докосвани - по ръката, крака или пък гърба. Но не бъдете прекалено настойчиви. Леко докосване на ръката му, докато се смеете на шегата му е напълно достатъчно, за да разбере, че имате интерес към него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама