Зодиите, които са майстори във флирта


Зодиите, които са майстори във флирта
Снимка: iStock/Guliver

Вярвате ли в зодиакалните съвместимости? Мислите ли, че с мъжете от една зодия се разбирате много по-добре, отколкото с някои от другите знаци? Ако сте от жените, които старателно проверяват от коя зодия е един мъж и прочитат всичко за нея, за да знаят какво да очакват на първата среща, на правилното място сте. Ние ще ви кажем как флиртуват господата от различните зодии и кои се справят по-добре от останалите:

1. Овен

Те са директни и не обичат да действат по план, когато става въпрос за връзки. Страстни са и атакуват веднага. Не обичат да увъртат и нямат време за губене. Ако искат да бъдат с вас, ще направят всичко възможно, за да ви имат.

2. Телец 

Любители са на дългите връзки, точно заради това флиртът при тях е предпоставка за нещо сериозно. Ако Телец флиртува с вас, то той иска между вас да се получи нещо, не просто секс за една нощ.

3. Близнаци 

Обожават да флиртуват, а омайните думи са силната им страна. Могат да накарат всяка жена да ги хареса още след първия разговор. Винаги имайте едно на ум, докато слушате Близнаците, защото само след миг може би ще свалят друга.

4. Рак

Те не са от зодиите, които обичат да флиртуват. Държат се сякаш сте най-добри приятели, а всъщност си падат по вас и биха искали да сте нещо повече.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама