Как всяка зодия показва любовта си


Как всяка зодия показва любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Понякога не само "Обичам те" показва любов. Има и други фрази, които могат да са знак, че някой ви обича. Действията също могат да демонстрират чувства. Всъщност начинът, по който всеки човек показва любовта си, е много повлиян от зодиакалния му знак.

Овен

Те обсипват половинката си с комплименти. Във всеки един удобен момент казват на любимия човек възможно най-милите думи и така го карат да се чувства на седмото небе.

Телец

Те показват любовта си като демонстрират пред близките си хора колко много обичат човека до себе си. Ако не изпитват наистина дълбоки чувства, не биха афиширали връзката си пред околните.

Близнаци

Те изразяват любовта си като обгрижват половинката си. Готови са да направят всичко, за да се почувства човекът до тях специален и обичан. Може би няма да ви кажат, че ви обичат, но ще ви го покажат, като се грижат постоянно за вас.

Рак

Те показват любовта си като демонстрират загриженост и притеснение. Можете да разберете дали представител на зодия Рак истински ви обича, ако се притеснява за всяко ваше действие.

Лъв

Те изразяват любовта си, държейки се териториално и самоуверено. Изключително много ревнуват своята половинка. Ако чуете хапливи коментари и признаци на ревност от Лъв, значи ви обича.

Дева

Ако са спокойни и самоуверени, когато са около половинката си, то наистина ви обичат, просто още не са се престрашили да го кажат. Девите трудно изразяват емоциите си, но нямат проблем с това да покажат, че обичат. Обикновено го правят с грижа.

целувка

Везни

Те се опитват да впечатлят половинката си по всевъзможни начини. Демонстрират постоянно положителните си качества, за да я накарат да им се възхищава.

Скорпион

Проявяват постоянен интерес към половинката си. Интересуват се от всичко около нея, не искат да пропуснат и най-малките подробности около личния й живот.

Стрелец

Правят саркастични шеги и намекват на половинката си по всякакъв начин, че изпитват силни чувства. Понякога тези шеги са причината за доста забавни ситуации. Друг път могат да изглеждат малко обидни, но всъщност са признак, че вашият Стрелец ви обича.

Козирог

Несигурни са пред човека, когото обичат. Чувстват се конфузно и се притесняват да направят каквото и да било, но това тяхно притеснение отминава доста бързо, особено когато отношенията станат по-задълбочени.

Водолей

Винаги мислят първо за половинката си, след това за себе си. Това обикновено е много силен знак, който повечето хора успяват да забележат и оценят.

Риби

Те говорят с човека, когото обичат, за абсолютно всичко, независимо дали ситуацията е конфузна и неприятна. Готови са да споделят всичко с половинката си, ако го обичат, разбира се. Ето защо, когато Рибите започнат да споделят, това е ясен знак, че ви обичат!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама