Ето как да докоснете душата на мъжа


Ето как да докоснете душата на мъжа
Снимка: iStock

Душата на мъжа е загадъчна... И жените не винаги знаят с какви мъже искат да бъдат. Твърде откровените представители на силния пол плашат младите дами, а мистериозните мъже са доста сложни и много често жените се отказват, когато не могат да разберат какви са всъщност. Но има неща, които наистина могат да докоснат дори най-затворения мъж и всяка дама, която иска да дари щастие на любимия си, трябва да знае за тях. Какво искат господата от представителките на слабия пол, но не го казват на глас?

Една жена трябва да е до него в скръб и в радост

Въпреки факта, че много жени бързат с фрази, че са готови да подкрепят половинката си във всяка трудна ситуация, всъщност често се случва точно обратното. Но мъжете, при цялата си мъжественост и непоколебимост, понякога изпитват болка и искат техният партньор в живота да е наблизо в такива моменти.

Разбира се, днес обществото изцяло налага идеята, че всеки трябва да решава проблемите си независимо. Но въпреки това, ако искате да бъдете за партньора си не само любима, но и приятел, тогава в трудни периоди от живота му трябва да сте близо, да му дадете своето рамо и да го изслушвате. И дори да не си го признава, той искрено иска да почувства грижата и присъствието на любимата си жена.

90-ГОДИШНА ЩАСТЛИВА ЖЕНА ДАВА ЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА ЖИВОТА

Една жена трябва да иска да опознае мъжа

Най-големият подарък както за жената, така и за мъжа е вниманието, което се проявява в желанието на човек да знае колкото се може повече за своята сродна душа, да се интересува от плановете му за живота, да открие предпочитания му. Така че за представителите на по-силния пол е невероятно важно да разберат, че до тях имат жена, която се интересува от желанията им, техните навици, хобита и нещата, които ги вълнуват.

Една жена трябва да се наслаждава на това, което прави мъжът ѝ и как го прави

Тъй като един мъж има демонстративен характер и със сигурност има нужда от публика, на която да покаже всичко, на което е способен, да демонстрира сила, умения и да изглежда авторитетен, той се нуждае от жена, която искрено ще му се възхищава. Независимо дали приготвя вечеря за любимата си, дали се занимава със спорт или прави ремонт в апартамента, той искрено иска жената да възприеме това и да оцени неговия труд и качествата, които притежава. Направете му комплимент за това, той ще се зарадва искрено!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама