5 навика на мъдрата жена за вечна любов


5 навика на мъдрата жена за вечна любов
Снимка: iStock/Guliver

Няма смисъл да отричаме, че интимността е важен аспект във всяка връзка и често любовта на мъжете минава точно през нея. Именно тя показва колко са близки партньорите. С течение на времето, потънал в рутината, мъжът може да загуби интерес към любимата си. Но мъдрата жена не може да изпадне в подобна ситуация. Всичко това се дължи на навиците, с които тя постоянно предизвиква интереса на партньора си. Ето кои са те:

1. Тя остава загадъчна дори след години връзка

Мъдрата жена знае много добре, че винаги трябва да бъде загадка за любимия си, въпреки годините, от които датира връзката им. Тя владее до съвършенство изкуството да се обгръща в мистерия, за да не изчезне интересът на мъжа към нея. Умната жена никога няма да разкрие абсолютно всичко за себе си и по този начин запазва интереса на партньора си. 

КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА ЕДИН МЪЖ БЕЗ МНОГО УСИЛИЯ

2. Тя поема инициативата

Мъдрата жена знае, че мъжете обичат инициативните дами и се придържа към това правило. Въпреки факта, че силният пол по природа е лидер и завоевател, нито един джентълмен няма да откаже от жена, която поема инициатива. Тя знае много добре как да флиртува с него и да го накара да се чувства привлечен от нея.

3. Тя влиза в различни роли

Мъдрата жена бързо влиза в различни роли в присъствието на мъж - или е покорна и послушна, или упорита и своенравна.

4. Тя винаги излъчва спонтанност

Умната жена знае, че мъжете просто са големи деца. Те са привлечени от всичко ярко, ново и непознато. Ето защо в една връзка тя ловко използва елементи на изненада, за да изненада партньора си и да го привлече към себе си. 

КАК ДА СТАНЕТЕ ЖЕНА, КОЯТО ВСИЧКИ МЪЖЕ ИСКАТ

5. Тя се грижи за външния му вид

За умната жена има значение как изглежда нейният мъж. Тя се грижи за външния му вид, обръщайки внимание на най-малките детайли. Разбира се, мъжът остава очарован от подобно отношение и чувства привличане към жена си. Запазването на страстта не е лесна задача, особено ако връзката датира от няколко години. Но мъдрата жена знае как да го постигне. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама