Как да станете жена, която всички мъже желаят


Как да станете жена, която всички мъже желаят
Снимка: iStock/Guliver

Жените често се опитват да угодят на мъжете, като разчитат единствено на външния си вид. Това е голяма грешка, тъй като само визията не може да заинтригува умен и стойностен мъж за дълго време. Който твърди, че господата харесват глупави жени, не му вярвайте. Нормалните мъже обичат да общуват с умни представителки на нежния пол. Тези 5 качества у жената са най-важните и привлекателни за тях.

1. Чувство за хумор

Тънкото чувство за хумор издава интелигентната жена, това веднага прави впечатление в самото начало на връзката. И след това е много важно да общувате с човека, с когото имате над какво да се смеете заедно. Весели моменти и добри шеги намаляват напрежението в общуването. А жена с безизразно лице, която слуша мъжки хумор, едва ли ще предизвика приятни емоции. Умните дами не се смеят на глупави шеги. Те знаят как да различават добрия хумор от лошия.

2. Проницателност

Умът винаги идва с опит, така че има малко действително интересни хора в млада възраст. Натрупаният в живота опит формира личността, обогатява я. Интелигентната жена, която се харесва на мъжете, има проницателност. Тя знае кога да говори и кога да мълчи, къде да държи емоциите и къде да ги демонстрира. Деликатните моменти не я поставят в нелепи ситуации.

АКО ПРАВИТЕ ТЕЗИ 6 НЕЩА НА ПЪРВА СРЕЩА, ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА

3. Тактичност

Друго безценно качество при жената е тактът. Тя никога няма да каже нищо, което ще смути човек. Най-лошото от всички са нетактичните жени, които могат да кажат всичко, без да се интересуват от чувствата на събеседника. Това са саркастични забележки, заяждания, упреци. Тактичната дама дори ще направи забележка, за да не обиди, да не нарани.

4. Компетентен съвет

Често жените се оплакват, че мъжете не ги слушат и не приемат съвети. Разбира се, понякога става въпрос за мъжа, но понякога става въпрос за съветите, които се дават. Ако дамата дава една глупава препоръка след друга, мъжът се опитва да игнорира изобщо нейните приказки и действа по свой собствен начин. Умната жена дава съвети само в област, в която наистина е добре запозната. Ако не е сигурна, тогава ще си мълчи. Следователно мъжът не само ще я слуша, но като цяло ще направи малко без нейния съвет. Дамите с това качество са много ценени от мъжете.

5. Приятен събеседник

Ако двойката няма за какво да говори, те нямат бъдеще. Не е необходимо да се увличате с едни и същи хобита и да обичате едни и същи неща, но трябва да има общи теми за разговор. Умната дама ще може не само да обсъжда новата рокля на приятелката си, но и да поддържа разговор за новото спортно постижение или нещо друго, което изобщо не е женствено. Приятната събеседничка не прекъсва, внимателна е, знае как да зададе въпрос на място. Нищо чудно, че тя се превръща в необходима за мъжа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама