6 начина да накарате мъжа да направи всичко, което искате


6 начина да накарате мъжа да направи всичко, което искате
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да получите нещо от половинката си, ето един съвет: Без повече заяждане. Избягвайте също да се карате, да се оплаквате, да крещите, да плачете и да се дразните. Използването на няколко усъвършенствани психологически трика ще ви отведе далеч (стига да сте в здрава и нетоксична връзка, разбира се).

1. Опитайте "момичето в беда"

Когато искате той да направи нещо, дръжте се невинно и сладко. Покажете му, че имате нужда от него, накарайте го да се почувства като "спасител". Този метод наистина работи, тъй като мъжете обичат да са герои.

2. Дайте му нещо, което обича

Ако например искате да излезете с приятелки или пък той да ви помогне с чистенето, подарете му нещо, което наистина обича. Или пък направете нещо, за което знаете, че той отдавна мечтае. Ще постигнете желаното без спорове.

3. Накарайте го да мисли, че идеята е негова

Това е изпитан и ефективен метод да получите това, което искате от половинката си. Просто го накарайте да мисли, че идеята е негова, макар че той е наясно, че не е така.

7 ЖЕНСКИ НАВИКА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ

4. Обезоръжете го с комплименти

Трябва да започнете много по-рано, преди да го помолите за конкретното нещо. Накарайте го да се почувства наистина добре, правейки му комплименти - за външния вид или за негово действие. След това ще ви е много по-лесно да го убедите да направи това, което желаете.

5. Дълга целувка

Няма нищо по-сладко от дълга и чувствена целувка, преди да го помолите. Сякаш му казвате: "Да, искам нещо от теб, но няма да споря за него".

6. Направете му услуга

Като ви вижда, че първо поемате инициативата, е по-вероятно той да осъзнае, че иска да стори нещо хубаво за вас в замяна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама