5 секс трика, които ще променят любовния ви живот


5 секс трика, които ще променят любовния ви живот
Снимка: iStock/Guliver

Ким Анами е холистичен експерт и сексолог, който създава подкасти, посветени на оргазма, изнася лекции на малки групи от хора, обучавайки ги как да се съсредоточат върху по-фините точки на тялото и практикува нещо, наречено вагинално кунг-фу. Така че, когато експертът издава трикове за умопомрачителен секс, ние просто седим и слушаме!

1. Практикувайте дишане

"Сексуалната енергия е енергията на жизнената сила", казва Анами. Но по време на възбуда дишането на повечето хора става повърхностно и те напрягат телата си, вместо да оставят кислорода да циркулира в дробовете и кръвообращението им. "Когато дишаме дълбоко, ние изграждаме издръжливост, така че се чувстваме по-енергични след секс, а не обратното – сякаш сме обработвали нива."

2. Бъдете честни с партньора

Комуникацията е супер важна. Анами казва, че "това е сексът преди самия секс." В името на по-доброто преживяване съветникът предлага да се води ясен и отворен диалог по всяко време, за да може сексуалната енергия да тече по-лесно." Когато двойките усещат тежестта на някакви неизказани стари истини, дори да нямат общо със сексуалния им живот, Анами предлага още по-задълбочени разговори, защото „фън шуй на връзката означава, че това пространство трябва да се изчисти, за да може сърцата и гениталиите да са отворени“.

НАЙ-МОЩНИТЕ АФРОДИЗИАЦИ ЗА ВЪЛНУВАЩ СЕКС

3. Поддържайте сексуалното напрежение постоянно

„Сексът не трябва да се ограничава само до времето в леглото. Тази енергия трябва да присъства непрекъснато и да "къкри". Много хора разделят секса, като събитие, което се случва само през нощта и в това се събира целия им сексуален живот – 10 минути няколко пъти седмично. Но това е грешно. Поддържайте сексуалното напрежение.”

4. Тренирайте гениталиите си

Прекъсваме тази секси беседа за бърз урок по биология. И мъжете, и жените имат мускули на интимните си части -мускул, подобен на хамак, който се простира от срамната кост до опашната кост. Нарича се "тазово дъно" и най-често се използва, когато ви се пишка, а стискате. Как да заздравим този мускул? Анами препоръчва „комплект за тренировки” или вагинално кунг-фу за жените.

5. Не преяждайте и препийте преди секс

"Храната преди секс трябва да е лека и здравословна, с високо съдържание на протеини. И докато много хора използват алкохол, за да влязат в настроение, Анами казва, че това е бариера за усещането - както физически, така и емоционално.” Но има един опияняващ химикал, който тя одобрява - тъмен шоколад. Той съдържа фенилаланин, което може да бъде успокояващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама