7 глупави неща, за които жените се притесняват пред нов мъж


7 глупави неща, за които жените се притесняват пред нов мъж
Снимка: iStock/Guliver

В женската природа има място за много съмнения и колебания, независимо колко самоуверени си мислим, че сме. Ситуацията става още по-критична, ако в живота ни има нов мъж, който се опитваме да впечатлим или задържим. Ето кои са нещата, за които най-често жените се притесняват, а не бива.

1. Целулит

Целулитът определено е победител тук. С или без, дупето си е дупе и мъжете виждат него, а не трапчинките, които го украсяват.

2. Коремчето по време на секс

Има много момичета, които се опитват да прикрият корема или ”любовните дръжки”, когато дойде време да се съблекат. Истината е, че ако сте стигнали толкова далеч, човекът до вас надали се интересува от мъничката възглавница, която имате в областта. Няма нужда да избягвате определени ползи заради нея.

3. Интимната миризма

Ако сте здрави, не сте в цикъл и се къпете всеки ден, няма от какво да се притеснявате. Никой не очаква да миришете на цветя там долу и дори е неестествено, така че забравете за всякакви нездравословни варианти като интимен дезодорант.

ДА, СЕКСЪТ Е ПО-ХУБАВ, КОГАТО СИ ЗРЯЛА

4. Хобитата си

Готино е, ако седнете и гледате футбола с новия мъж в живота си, но ако го правите просто, за да го впечатлите с фалшив интерес, по-добре бъдете истински и заложете на вашето хоби, независимо колко глупаво може да е то.

5. Косми

Редица жени биха пропуснали забавление между чаршафите и дори биха се извинили, ако краката им не са гладки. Спокойно, няма мъж, който да съди женствеността ви спрямо това дали сутринта в бързината сте забравили да се обръснете. Още по-малко биха пропуснали секс заради това.

6. Обноски

Не се опитвайте да бъдете по-културни или „сложни“, отколкото сте в действителност. Никой мъж не би се впечатлил особено, ако се опитвате да говорите със сложни изречения, заучени фрази и безброй метафори. Те просто искат да се разбирате.

7. Грим

Ако през главата ви минават мисли да станете по-рано от него, за да сложите коректор на някоя пъпка или сенките под очите, просто забравете. Щом се притеснявате как ще изглеждате на първата си сутрин заедно бе грим, може би използвате твърде много в ежедневието си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама