6 лъжи, които са позволени в една връзка


6 лъжи, които са позволени в една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Доверието и честността са изключително важни, за да имате щастлива връзка, но има някои лъжи, които са допустими между партньорите. 

1. Да го накарате да се чувства по-добре за нещо незначително

Ако се подготвя за интервю за работа и облече неподходящи дрехи, кажете му. Ако си е купил нещо ново, което наистина му харесва, макар че вие сте на друго мнение, спестете си негативния коментар.

2. Да не му казвате всеки път, когато някой флиртува с вас

Ако наистина не значи нищо за вас, не е грешка, ако решите да не споделяте. Но вие самите трябва да сте наясно със ситуацията. Ако бихте искали да ви бъде казано, тогава най-вероятно е по-добре да разкажете на партньора си.

7 ЖЕНСКИ НАВИКА, КОЙТО ПРИВЛИЧАТ КАТО МАГНИТ

3. Да оцените подарък, който не ви харесва

Когато той ви подари нещо, което определено не ви допада, оценете го на момента, бъдете любезни и му благодарете. По-късно може по деликатен начин да му обясните, че подаръкът не е по ваш вкус.

4. Да скриете, че дадена ситуация не ви харесва

На всички ни се налага да правим неща, които не харесваме, просто защото сме във връзка. Да прекарваме часове в дома на властната му майка или да отидем на концерт на група, която не понасяме. Да му кажете колко мразите нещо не е най-доброто решение. Вместо това използвайте фрази като "Забавлявам се" или "Добре е". По този начин няма да обидите половинката си.

КАК ДА НАКАРАТЕ МЪЖА ПОСТОЯННО ДА МИСЛИ ЗА ВАС

5. Да криете нещо в началото

Интимността може да отнеме време, за да бъде изградена между партньорите. Напълно нормално е да имате нужда да изчакате, преди да споделите нещо на мъж, с когото сте отскоро. Вашият романтичен партньор трябва да ви приеме такава, каквато наистина сте, но това може да отнеме време и никога не трябва да бързате.

6. Да му пишете, че сте облечена в нещо секси, когато всъщност не сте

Приемливо е да послъжете за такова нещо, когато се опитвате да разгорещите един мъж. Той със сигурност не би се оплакал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама