10 мъжки мечти, за които жените дори не подозират


 10 мъжки мечти, за които жените дори не подозират
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено жените мислят, че им е пределно ясно за какво мечтаят мъжете - красива и покорна жена. Но ако се вгледате внимателно, ще установите, че не всички мъже избират за свои спътници дами с идеален външен вид и послушен характер. Оказва се, че мъжете мечтаят за съвсем друг тип жена от този, който си представяме в съзнанието ни.

Ето кои са 10-те мъжки мечти, за които дори жените не предполагат.

1. Жена с небрежна визия

Оформената прическа предизвиква у мъжа асоциациите за изключително педантична, строга и затворена жена, която не е свикнала да показва чувствата си. Но жената с небрежна прическа привлича мъжете повече от тази, чиято коса е старателно оформена. Между другото, за много мъже разрошената женска коса също е символ на страстно прекарана нощ. Това се отнася и за небрежната визия. Мъжете не харесват жени с перфектен грим.

2. Жена, която го приема за свой защитник

Всеки мъж се чувства поласкан от факта половинката му да го приема за свой защитник и надеждна опора. В случая не е необходимо да правите самопризнания, достатъчно е да прегърнете любимия си, опирайки глава на рамото му. Някои жени осъзнават тази слабост на мъжете и понякога непременно се възползват от нея, за да получат желаното. 

3. Жена, която ходи боса

Босата жена изглежда невероятно привлекателна в мъжките очи. Ако сте сред природата, не пропускайте възможността да му доставите това удоволствие. Не е задължително да сте на плажа. Същото може да се каже и за грациозните женски ръце с красив маникюр. Мъжете обичат да ги гледат и пипат. Жените, които знаят това, са най-желаните сексуални обекти за мъжете.

МЪЖЕТЕ ВИНАГИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ 12 НЕЩА

4. Леко закръглено коремче

Вероятно ще останете изненадани от този факт. За мъжете символът на красотата не е жена без грам мазнини по тялото си. Многобройни социологически проучвания потвърждават, че повечето мъже се вълнуват не от плочките на любимата си, а от нейно леко закръглено коремче. Може би всичко е свързано с мъжкия инстинкти и вътрешен копнеж за закръгленост и мекота, който изглежда на силния пол много по-женствен и привлекателен. 

5. Минимален грим на лицето

Повечето мъже са съгласни, че липсата на грим прави жената по-нежна и привлекателна. Козметиката, особено когато се прилага в излишък, отблъсква мъжа. Освен това след като види половинката си без пластовете грим, мъжът може да остане разочарован. Докато при минималното използване на грим или пълната му липса се случва точно обратното. Ако той ви харесва с лек грим, това означава, че ви хареса и без никакъв грим.

6. Лунички

Дамите се опитват да се избавят от тях на всяка цена и дори не предполагат, че за повечето мъже луничките са изключително привлекателни. Според силния пол този недостатък придава ведрост и закачливо излъчване а лицето. В представите на голяма част от мъжете перфектната жена е именно с лунички по лицето.

7. Жена, която го хвали публично

Мъжете просто обичат похвалите. И особено когато те са от любимата жена, усещането е двойно по-приятно. 

КОГА ТОЧНО ИДВА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ

8. Жена, която сутрин се излежава в леглото

Мъжете мечтаят за тази гледка и в случая няма никакво значение с какво е облечена любимата им. 

9. Жена, която първа го търси

Мъжете харесват жените, които поемат инициатива за телефонен разговор.

10. Жена, която се разхожда по бельо у дома

Мечтата на всеки мъж е да види любимата си да се разхожда из апартамента по бельо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама