12 неща в жените, на които мъжете винаги обръщат внимание


12 неща в жените, на които мъжете винаги обръщат внимание
Снимка: iStock/Guliver

Психолози разкриха на кои 12 неща в жените, мъжете винаги обръщат внимание.

1. Усмивката

Вашата лъчезарна усмивка казва на целия свят, че вие сте не само красива, но и щастлива жена. Не само мъжете забелязват положителната енергия, която излъчвате. Тя привлича щастливи събития в живота ви.

2. Смехът

Чрез смеха си една жена показва, че не се страхува да изразява чувствата си. По този начин тя демонстрира и чувството си за хумор, чрез което се откроява от тълпата.

КОЛКО СИЛНА Е ВРЪЗКАТА ВИ СПОРЕД ЕЗИКА НА ТЯЛОТО

3. Умът

Когато един мъж търси съпруга, той обръща внимание не само на красотата на жената до себе си, но и на нейния ум. Ако красотата е единственото, което имате, тогава не се учудвайте защо връзките ви не продължават дълго.

4. Естествената красота

Ако се чувствате красива без няколко пласта грим, вашата естествена красота ще го накара да ви обича истински. Само жената, която е уверена в себе си, не се срамува да се покаже пред мъжа си без грим.

5. Честността

Не е изненадващо, че мъжете понякога изпитват трудности с разбирането на емоциите и чувствата. Те ще оценят признанието ви за това как се чувствате, когато сте заедно.

6. Увереността

Вашата вътрешна увереност може да повлияе на живота ви. Ако се чувствате уверени, няма граници за вас.

7. Вашето мнение

Ако искате мъжът до вас да ви приема не само за любима, но и за своя приятелка, за него е важно да имате мнение. Освен да го подкрепяте, вие трябва да можете да му кажете и когато греши. Не демонстрирайте, че сте по-умна от него, просто се опитайте да го спасите от възможни проблеми.

8. Способността ви да приемате помощ

За всеки мъж е важно да може да предпази любимата си от опасност. Всичко, което трябва да направите, е да приемете помощта му.

5 ФЛИРТ ТЕХНИКИ, С КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ

9. Вашето поведение

Мъжът обръща внимание не само на чувствата и отношението ви към него, но и на това как се държите с други хора. За мъжете няма нищо по-привлекателно от добротата и учтивостта на една жена.

10. Вашият аромат

Важно е всяка жена внимателно да избира собствения си парфюм, защото чрез него тя изразява личността си без дими. Но внимавайте. Никога не прекалявайте с количеството парфюм!

11. Вашата независимост

Успешните жени са привлекателни заради динамичния си ум и желанието си да успеят. Те са достатъчно смели да правят това, което желаят. Освен това тези жени са толкова добри в постигането на целите си, че това ги прави още по-привлекателни в мъжките очи.

12. Женственост

Някои жени се отказват от своята женственост, защото понякога я бъркат със слабост. Не се страхувайте да покажете на всички своята женска същност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама