Колко силна е връзката ви според езика на тялото


Колко силна е връзката ви според езика на тялото
Снимка: iStock/Guliver

Има много фактори, които се влагат в изграждането на силна връзка - чудесна комуникация, физическа и емоционална близост, уважение, но един аспект на здравословното партньорство, който остава в сянка, е езикът на тялото. Естествената реакция на тялото ни, когато партньорът ни е наблизо, говори доста за силата на връзката.

Езикът на тялото показва как някой, с когото взаимодействаме или разговаряме, наистина се чувства отвътре, разкривайки дори повече от действителните думи. Ето кои са 6-те знака, които показват, че вие и вашият партньор имате силна връзка.

1. Докосвате се често

Хващането за ръце разкрива емоционална близост и дълготрайна любов в една връзка. Ако не можете да си спомните последния път, когато вашата половинка ви е хванала за ръка, имайте предвид, че нещо се случва между двамата.

2. Огледални жестове

Имитирането на езика на тялото на партньора също е знак за силна връзка. Въпреки че можете да създадете синхрон в движенията си, при емоционално свързани двойки това често се случва естествено. Точно както двама души могат да се прозяват заедно, подсъзнателен знак, че се чувстват комфортно един с друг.

ГЛУПАВИТЕ НЕЩА, ЗА КОИТО ВСИЧКИ МЪЖЕ МРЪНКАТ

3. Силен зрителен контакт

Това, за което мислите, често се изразява чрез очите ви - те притежават значително количество емоции. Понякога това може да е дълготраен поглед, а друг път да са части от секундата, които също казват толкова много. Ако стоите в двата края на претъпкана стая и погледите ви веднага се сблъскат, това говори за много силна връзка.

4. Наведени един към друг

Наведените „гълъбови” глави показват, че се интересувате от мислите и чувствата на човека до вас. Наклоняването настрани означава, че не ви е интересна темата на разговор, докато навеждането на горната част на тялото към партньора и доближаването на лицата, е знак за обожание.

5. Дълготрайни целувки

Ако двамата с партньора се целувате редовно за здравей и чао, това е знак за здравословна връзка. А ако целувките ви продължат няколко секунди, вероятно сте в още по-здравословна връзка.

РАЗБЕРЕТЕ КАКЪВ МЪЖ Е СПОРЕД ЦЕЛУВКАТА МУ

6. Общувате с отворени длани

Кръстосаните ръце са най-затворената възможна позиция – нито искате, нито да приемете чуждото мнение и сте влезли в защитен режим. Изследванията са установили, че несъзнателното отваряне на дланите по време на разговор показва откритост и честност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама