Глупавите неща, за които всички мъже мрънкат


Глупавите неща, за които всички мъже мрънкат
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете са от Марс, жените – от Венера. Това обяснява различията между двата пола, които сякаш не спират да ни „бъркат в здравето”. Ситуацията става почти непосилна, когато започнем да живеем с представител на срещуположния пол. Но ако трябва да сме честни, от всичко най-много ни дразни постоянното мрънкане. Особено, ако е за тези 7 неща…

1. Навиците на харчене

Хранене, дишане и пазаруване – това са необходими стълбове, за да живеем комфортно, така че спрете да разглеждате онлайн банкирането. Вероятно харчите точно колкото нас за нови Bluetooth слушалки или джаджа за колата, така че не ни бройте кремовете за лице!

2. Купчините чисто пране

Повечето от тези дрехи, които седят в кошницата за пране или на дивана, са ваши, така че всъщност можете да си ги сгънете и сами. А пък и трябва да сте благодарни, че са чисти.

3. Цялото внимание е върху децата

За майките децата са на първо място. Примирете се, че в повечето случаи ще бъдете третото колело, а понякога дори няма да бъдете изслушвани, защото ние сме на концерт на „Замръзналото кралство”.

5 ЗНАКА, ПО КОИТО ЩЕ ПОЗНАЕТЕ РАЗБИВАЧА НА СЪРЦА

4. Постоянно нещо се чупи у дома

Разбира се, нещата се чупят и трябва да се поправят, а вие мразите да вършите тази работа. Но освен ако не планирате да залепите табела „продава се“ на входната си врата, просто се заемете.

5. Вашият работен ден

Твърде много мъже подценяват количеството работа, която една жена върши - готвене, чистене, грижи за децата, а ако добавим в уравнението и друга работа в офис, положението става страшно.

6. Менюто за вечеря

Ще ядете това, което приготвим, и дори ще си оближете пръстите! Ако не, може просто да си легнете гладни, но не говорете против крем супата ни от червена леща.

7. Списъците за уикенда

Знаем, че искате да прекарате цял уикенд в гледане на мачове. Може би ще е шокиращо да разберете, че и ние искаме маратон на „Емили в Париж”, но няма. Затова спрете да мрънкате за уикенд списъците за чистене, пазаруване и сменяне на гуми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама