5 знака, по които ще разпознаете разбивача на сърца


5 знака, по които ще разпознаете разбивача на сърца
Снимка: iStock/Guliver

Разбитото сърце е кошмар за мнозина. Нещо, през което никога не бихте искали да преминете. Определен вид болка, която е толкова трудно да се издържи и преодолее. Първо се срещате с някого и си мислите, че имате някакъв потенциал като двойка. Смятате, че нещо специално разцъфтява и искате да го отгледате по най-добрия начин. Но след това някъде по линията нещата започват да се усложняват. Ето защо трябва да можете да отсеете потенциалните сърцеразбивачи от добрите момчета. Това са 5-те знака, че човекът до нас вероятно е от първия вид и трябва да бягате далеч!

1. Не поддържа зрителен контакт с вас, когато разговаряте

Той не иска да видите истинските му намерения. Не желае да видите какво наистина чувства отвътре. Предпочита да не разбирате и, че не е сериозен към вас и затова избягва да ви гледа право в очите.

ЛЮБОВТА ПРИЕМА, НЕ ПРОМЕНЯ

2. Въздържа се да постави етикет на връзката ви

Поредният червеният флаг, който ако не друго, трябва поне да ви даде храна за размисъл. Защо не иска да се обвърже с вас и да ви определи като двойка? Крие ли нещо, или просто няма намерение да инвестира в тази насока?

3. Сърцето му е било разбивано

Много често мъжете, които са преживели разбито сърце в миналото, остават някак „счупени”. И точно този тип е много опасен, защото колкото и да иска, той не би могъл да бъде в дългосрочна връзка и не е изключено да ви подведе, мислейки си, че се е преборил с миналото.

4. Все още флиртува с други жени

Това просто показва, че държи опциите си отворени. Независимо дали е пред очите ви, или приятелка ви е казала – ясно е, че вие не сте приоритет. Но ако все пак е първият вариант – освен, че не държи на вас, не ви и уважава.

5. Не полага усилия пред приятелите ви

Той наистина не се интересува дали приятелите ви го харесват. И това е може би защото наистина не вижда себе си като важна част от бъдещето ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама