Когато си "твърдо" момиче с меко сърце


Когато си "твърдо" момиче с меко сърце
Снимка: iStock/Guliver

Когато сте "твърдо" момиче с меко сърце, вие сякаш живеете два живота, имате две личности. Отвън изглеждате сякаш нищо не би могло да ви притесни, да ви накара да сведете глава, но отвътре бушува истинска буря от емоции, която се опитвате да укротите.

Хората си мислят, че могат да ви кажат каквото си искат, защото можете да го приемете, нали затова сте "твърди". Това, което няма да знаят обаче, е че думите означават света за вас. Прорязват ви като нож и ви оставят да кървите...

ОБРЪЩАМ СЕ НАЗАД, ЗА ДА ПРОДЪЛЖА

Когато сте момиче с меко сърце и "твърда" фасада, хората мислят, че сте уверени и решителни, но те няма да видят всичките ви несигурности и моментите, в които изплаквате очите си преди сън. Вашата независимост ви определя, но когато сте сами в леглото просто желаете да имате някой до себе си, който да ви докосне нежно и да прошепне колко сте невероятни.

Хората си мислят, че не се нуждаете от никого, но няма да прозрат каква нужда имате да бъдете успокоени, подкрепени, обичани и насърчавани.

Когато сте "твърдо" момиче с меко сърце, няма да го разкриете на много хора, защото знаете, че то е по-крехко и чупливо, отколкото бихте искали. Знаете и, че не всеки ще може да се отнася с вас така, както заслужавате. А всяко меко и нежно сърце трябва да има желязна крепост, която да го пази...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама