4-те зодии с най-ледени сърца


4-те зодии с най-ледени сърца
Снимка: iStock/Guliver

Хората със студени сърца обикновено са емоционално недостъпни. Този тип хора могат да стоят като камък, докато изливате душата си и няма да се поколебаят да ви откажат помощ. Като цяло те се интересуват предимно от себе си и ако вашите нужди нарушават техния душевен мир, то това е загубена кауза.

1. Стрелец

Стрелецът може да бъде прекрасен човек, но може да бъде и изключително егоцентричен. Тези хора са много по-загрижени за това, което се случва в техния страхотен живот, отколкото във вашия. Чудесно имитират „слушане с разбиране”, но между случайните кимания, когато говорите, бързо ще разберете, че изобщо не вникват в думите си. Ако случайно ви задават въпроси, това обикновено е начин да получат някаква полезна за тях информация.

11.11: ЗНАЧЕНИЕ И СИМВОЛИКА В АСТРОЛОГИЯТА

2. Рак

Изненадани сте, нали? Истината е, че всеки Рак, който има история с разбито сърце, в даден момент влиза в черупката си, дори ако е за самосъхранение. Честно казано, изключването на емоциите, защото се страхуват да не бъдат наранени, вероятно не е най-здравословният начин за решаване на проблемите, свързани с любовта и доверието.

3. Водолей

Водолеите са известни с това, че са неемоционални и студени. Не че нямат никакви чувства, но им липсва съпричастност. На тях буквално им се иска да бягат през глава, когато някой започне да говори за чувства и да ги залива с драма. В този контекст те избягват да споделят собствените си емоционални уязвимости с риск да изглеждат студени.

4. Скорпион

Ако имате неблагоразумието да предадете или излъжете Скорпион, той ще стане изключително студен. Неемоционалността им позволява да планират и изпълняват плановете си за отмъщение с търпение на монах. Скорпионите могат да бъдат манипулативни и това, че са студени, им позволява да открият чуждите слабости.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама