11.11: Значение и символика в астрологията


11.11: Значение и символика в астрологията
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията и нумерологията са две науки, свързани с много символика. Ето защо и всяка дата носи свои определени вибрации, какъв е случаят и с днешната – 11.11. Интересен факт е, че освен 11 ноември, и 29 ноември включва числата 11/11. Хората, запознати малко или много с нумерологията, ще разпознаят веднага ангелското число, но ето и какво е духовното значение, което се крие зад тези цифри.

1 е числото на водещия, на този, който поема инициативата, но и отговорността. Когато видите това число да се повтаря като вариация на Учителя, това означава, че получавате съобщение от Вселената за проявление, възможност и духовно пробуждане. Чудесен момент да поставите ново начало в даден аспект от живота си, особено ако сте го планирали от дълго време.

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕ ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2020

Мнозина специалисти вярват, че вариациите 11, 111 или 1111 като цифрова последователност са сигнал, че се отваря портал, позволяващ съдбата и възможността да се срещнат. Според астролозите пък, 11-ти ноември е денят, в който ще получите повече вдъхновение от очакваното и ще имате повече енергия от всякога да отворите нова страница. Това важи особено силно за два знака, които носят енергията на единицата в себе си – Овен и Водолей, в ролята им на 1-ви и 11-ти знак.

Какво означава 11.11 в контекста на 2020 година обаче?

Нашият свят, както го познаваме, преминава през масивна духовна трансформация и, като всяка вътрешна трансформация, този процес има сянка. Сега е моментът да си спомните, че сте духовно същество, имащо физическо преживяване тук на Земята, и че душата ви е вашето най-голямо оръжие през това пътешествие. Опитайте се да загърбите „земните” си мисли и да се насочите към емоциите и копнежите на сърцето, за да видите „по-голямата картина”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама