Спрете да криете сърцето си от човека, който искате до себе си


Спрете да криете сърцето си от човека, който искате до себе си
Снимка: iStock/Guliver

Спрете да шушукате с приятелките си за това колко харесвате някого, ако оставяте самия него на тъмно за вашите чувства. Ако той няма представа как се чувствате, вероятно няма да се получи нищо. Един от вас трябва да бъде смел. Един от вас трябва да бъде уязвим. Един от вас трябва да направи първия ход. Можете да прекарате месеци в очакване някой да ви прочете мисли, но можете да скочите напред и да се справите сами.

Спрете да криете сърцето си, за да не пропуснете шанса да изградите нещо красиво заедно. Спрете да криете сърцето си, защото тайните всъщност не те защитават. Ако не друго, те дори нанасят вреда. Възпират от шанс за щастие.

Спрете да криете сърцето си, защото човекът, който искате, със сигурност не чете мисли. Може да мислите, че чувствата ви са очевидни и че носите сърцето „на ръкава си“, но това отново е само във вашата глава и въображение.

ТИ СИ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО ТИ Е ПИСАНО ДА БЪДЕШ

Спрете да криете сърцето си, защото да играеш безопасно никога не работи, когато става дума за любов. Колкото по-дълго вървите, толкова по-самотни ще се чувствате. Не искате да пропускате възможност, така че няма смисъл да чакате подходящия момент, за да рискувате. Трябва да кажете, трябва да видите какво ще се случи.

Ако отворите душата си пред човека, за когот мечтаете, има шанс той да не реагира по начина, по който се надявате. Но това също е добре, макар със сигурност да не изглежда точно така на момента. Ако той е подходящият човек за вас, ще направи две крачки по-близо. Ще оцени колко сте уязвими от чувствата си. Ще бъде покосен от вашата честност.

Спрете да криете сърцето си от човека, когото искате най-много - защото той е този, който заслужава най-много да чуе как се чувствате...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама