Ти си точно там, където ти е писано да бъдеш


Ти си точно там, където ти е писано да бъдеш
Снимка: iStock/Guliver

Животът на всеки човек има различна сюжетна линия, но бъдете сигурни, че няма нищо случайно. Способността да се доверите на процеса е важна способност. Всяко събитие в живота ви - всеки успех, всяко нещастие, всяко едно ежедневно решение - води до мястото, където трябва да бъдете.

Няма срокове във вашето съществуване. Не е нужно да решавате живота си на 20. Всъщност, ако мислите, че държите контрола, вероятно грешите. Толкова много ще се промени... Не се притеснявайте, ако все още не сте намерили своя човек или нямате дете. Похвално е, че не се примирихте с някой, който не е подходящ за вас.

Няма такова нещо като грешно решение. Спрете да се чудите какво би се случило, ако бяхте избрали другия вариант. Има причина, поради която не сте. Това не трябва да е страшно, а да ви утешава, защото най-точният начин да направлявате живота си, е да се осланяте на интуицията.

Каквото и да правят приятелите ви, не означава, че трябва да следвате техния пример. Вашата възраст не определя момента, в който се намирате в живота си или нещата, които „би трябвало“ да правите. Вие сте единственият човек, който има значение.

Трябва да обичате себе си повече, отколкото обичате да угаждате на другите. Ценете щастието си повече, отколкото цените одобрението. Доверете се на вашия личен сценарий. Затова правете нещата, които ви се струват правилни, ориентирайте се по вашия личен морален компас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама