Разбери какъв мъж е според целувката му


Разбери какъв мъж е според целувката му
Снимка: iStock/Guliver

Що се отнася до любовта, действията често говорят по-силно от думите. И понякога различните видове целувки, които някой ни дава, могат да кажат най-много неща за човека, за чувствата или намеренията му. Като цяло, ако имате колебания относно мъжа до вас, разбирането на стила му на целуване може да предложи увлекателна представа за случващото се в сърцето му. Ето кратък наръчник.

1. По устните

Той наистина цени вашата любов. Бърза, суха, често със затворена уста – това е начинът, по който мъжът поздравява и се сбогува. Ако той ви целува така у дома, където никой не вижда, това е знак, че сте се превърнали в ценна част от неговата рутина и живот.

ЛЮБОВТА Е РАЗХВЪРЛЯНА И ГРОЗНА, НО СИ СТРУВА

2. По главата

Той иска да се грижи за вас и да ви закриля. Когато един мъж ви целуне в горната част на главата, това означава, че има потребност да ви пази, защитава и държи на сигурно. Този стил на целуване е сладък, мил и възпитателен.

3. По ръката

Това си е чист флирт. Ако един мъж ви целуне ръката, можете да сте сигурни в няколко неща, първото от които е, че е изключително уверен и си пада малко шоумен. Това не означава, че чувствата му към вас не са искрени, просто желанието му е силно физическо.

4. От вътрешната страна на китката

Тук е на път да стане адски горещо! Ако мъж целуне вътрешната страна на китката ви, може да сте сигурни във факта, че единственото нещо, което му пречи да свали всичките ви дрехи, е че сте на публично място.

5. По врата

Той изпитва силни романтични чувства към вас. Целувката по врата е романтична увертюра – казва ви, че ви иска, но ще изчака, когато сте готови.

6. С език

Когато мъж ви подари страстна френска целувка, особено когато използва ръцете си, за да обгърне лицето ви, той разкрива колко привлечен е от вас.

7. По бузата

Целувката по бузата е пълната противоположност на целувката с език. В много отношения това е по-лошо, отколкото ръкостискане. Мъж, който те целува по бузата, ти казва, че го е грижа за теб като сестра, но никога не иска да те вижда гола.

8. По челото

Човек, който те целува по челото, може да бъде странен, защото това често се смята за „бащинска“ целувка. Всъщност, когато ви целува по челото, той ви казва, че ще бъде до вас и ви обича не само физически.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама