Как целуват различните зодии - част 3


Как целуват различните зодии - част 3
Снимка: iStock/Guliver

След като разбрахте какво може да очаквате от целуването с представителите на първите 8 зодии от зодиака, ето и продължението:

Стрелец

Едно от любимите неща на Стрелеца е да се целува, затова ако и вие си падате по дългите и страстни целувки, това е вашият човек. Може да го прави навсякъде и по всяко време на денонощието. И въпреки това предпочита по-усамотени места, на които може да се отпусне и да разкрие пълния си потенциал и да донесе истинска наслада на партньора си.

Козирог

Козирозите много трудно показват своите емоции и това си личи и по целувките им. Кратки, без никаква страст. Те биха предпочели да не го правят изобщо, ако става въпрос за някакви мимолетни отношения. Едва когато имат сериозна връзка, си позволяват да покажат повече пламенност.

Водолей

Водолеите могат да ви целунат така, че да ви накарат да си помислите, че са влюбени във вас. Страстни, дълги и чувствени целувки, способни да разтопят всяко сърце. Но внимавайте, той го прави защото иска да бъде най-добрия, а не защото има чувства към вас. За него това е по-скоро игра, която играе с още поне две като вас.

Риби

Чувствителни и емоционални, Рибите обичат класическите целувки. Като тези в романтичните филми. За тях е важно да има чувство и целувките да са заслужени. Не можете да усетите истинската целувка на Рибите, ако те нямат чувства към вас. А, ако обичате сладост и романтика, това е идеалният партньор за вас. Целувайте се на воля и дайте всичко от себе си, за да му покажете емоциите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама