Как целуват различните зодии - част 2


Как целуват различните зодии - част 2
Снимка: iStock/Guliver

След като разбрахте какво може да очаквате от целуването с представителите на първите 4 зодии от зодиака, ето и продължението:

Лъв

Царствената зодия няма да ви остави разочаровани. В техните целувки се усеща истинска животинска страст и възбуда. Обожават да се целуват и дори проявяват творчество. При тях няма нищо класическо. Винаги търсят нещо ново и интересно, дори в тази област.

Дева

Девите са перфекционисти и това си личи и по начина, по който целуват. За тях е важно всичко да е направено както трябва, затова и не бързат с целуването. Целувките им са бавни, нежни и спокойни. Това обаче се променя, когато започнете да се целувате често. Тогава усещате истинска страст, която се крие в Девата, потисната от страха да не бъде отхвърлена.

Везни

Везните се отличават с това, че искат да угодят на всички и това си личи и от начина, по който целуват. Те ще започнат плахо, ще изучават бавно партньора си и ще искат да разберат какво точно харесва, за да могат да му го дадат. Ако искате да се наслаждавате на целувките на Везните максимално дълго, никога не им се разкривайте напълно. Така ще ги накарате да се чудят и да работят още повече, за да ви угодят.

Скорпион

Скорпионът е известен като най-страстния в зодиака. Именно затова внимавайте с целувките му. Той е толкова страстен, че е възможно да получите зачервявания или болки след неговите целувки. Толкова е пламенен, че хапането на устните е една от любимите му части в една целувка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама