Качествата, които правят жената Козирог по-специална


Качествата, които правят жената Козирог по-специална
Снимка: iStock/Guliver

Жените от тази зодия не са като всички останали. За тях е трудно да дадем конкретни описания и да ги поставим в рамките на общото. Жените Козирог се отличават с дързост и прям характер, който обикновено липсва на много от хората, с които се срещаме в ежедневието си.

Ако видите жена Козирог, ще я познаете отдалеч заради всички тези качества, които ще изброим:

Трудолюбиви и борбени са

Обикновено са родени да бъдат лидери и да ръководят големи групи от хора. Способни са да променят света и силно вярват в това. Тези жени са фурии. Смели бизнесдами с предприемчив нюх и щастлива съдба.

Знаят какво искат и как да го получат

При дамите от този знак няма 6-5. Те са уверени, както в себе си, така и в желанията си. Наумят ли си неща, скоро то ще се случи. Определено знаят, че всяко нещо си има цена и преценяват ситуациите изкъсо.

Красиви и стилни са

Относно външния си вид са доста педантични. Стремят се винаги да изглеждат на ниво и да поддържат елегантен стил, който да ги откроява от останалите. Имат усет към модата и предпочитат да носят скъпи марки и красиви тоалети.

Упорити са

Както в любовта, така и в живота, и в работата. За тях смисълът е в това да се отдават. Когато се влюбят, са много всеотдайни и романтични. В секса и любовта се раздават изцяло, когато намерят правилния човек. Могат да направят всеки мъж щастлив.

Грижовни и добри, но прями

За дамите от този знак светът е борба и независимо от трудностите, те винаги побеждават. Много добре знаят кога и как да се държат, защото са доста интелигентни. Умеят да дават сърцето си въпреки привидната студенина, която излъчват. Изключително тяхно качество е честността, която не се страхуват да раздават на всеки, който я заслужи право в лицето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама