Месечен хороскоп за януари 2018


Месечен хороскоп за януари 2018
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първия месец от Новата година е добро време за довършване на останала работа от изминалата година. През първите две седмици направете ясни планове за следващите месеци, като очертаете конкретни стъпки. Имайте предвид, че спазването на графика ще е основно изискване за успеха ви. Още в самото начало на периода ви очакват съществена промяна в жизнените обстоятелства, любовни изненади и промяна в служебното положение с положителен знак. Достатъчно е само да бъдете изпълнени с правилното отношение и съответните действия, които да го подкрепят, за да се случат нещата по най-добрия за вас начин. От нивото ви на активност през първите дни на месеца ще зависи неговото протичане и завършек, така че не се жалете. Имате сериозни шансове за служебен пробив. В здравословно отношение бъдете по-отговорни към организма си и не пренебрегвайте профилактичните мерки.

Телец

Новата 2018 година ще започне вълнуващо за представителите на знака Телец. Ще бъдете в центъра на събитията, но по начин, който ще ви позволи да се насладите изцяло на случващото се и да извлечете повече ползи, отколкото рискове. В началото на месеца забравете за плановете, защото рядко ще контролирате обстоятелствата. В личен план ви очакват не малко предизвикателства, но иначе всичко би било толкова скучно. Втората половина на януари бъдете по-скоро наблюдател, отколкото активен участник в процесите. Тогава най-удачен за вас ще е дипломатичният подход към нещата и вашата адаптивност. В работата разчитайте само на своите сили и отклонявайте предложения за сътрудничество, тъй като намеренията на отсрещната страна може да не са толкова чисти.

Близнаци

Ще ви се наложи бързо за приключите с празнуването, защото имате невероятни възможности пред себе си. Времето ви за почивка със сигурност ще бъде компенсирано, но наистина не си заслужава да губите прекалено много от енергията си на маса. По-резултатни сте по време на преговори, така че още от първите работни дни запретнете ръкави. Резултатите няма да ви оставят да чакате и ще имате първите поводи за радост още през втората седмица на януари. В служебен план ще имате сериозна възможност да заемете лидерска позиция, но за целта ще трябва да докажете качествата си.

Рак

Новата 2018 година предполага да се вслушвате повече в доводите на разума си, особено през първия месец - януари. Любовта е хубаво нещо, но тя трябва да носи положителни промени в живота ви и да не се налага да жертвате интересите си. Най-голямата ви задача сега ще бъде стремежът към стабилност във всички сфери от живота. Приключенията тогава са ви строго противопоказни. Разумът трябва да бъде изведен на първо място, а сърцето залъгвайте с повече книги или друг вид изкуство, който ви допада.

Лъв

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас. Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за някои непредвидени промени. Добрата новина е, че след това всичко ще бъде точно, както сте го искали. Това важи най-вече за въпросите, свързани с личния ви живот. През втората половина от месеца се очертава възможност за смяна на професионалното поприще. Не му мислете много. Може да се наложи да съчетавате две дейности едновременно, докато решите окончателно на кое от заниманията да се посветите. 

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама