Годишен хороскоп за 2018 - Близнаци


Годишен хороскоп за 2018 - Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

Ударно начало на 2018 година обещават звездите за представителите на знака Близнаци. Не прекалявайте с празнуването или поне се погрижете за бързото възстановяване, тъй като още от първите дни на Новата година ще ви се наложи да се заловите за работа. В служебен план ще имате сериозна възможност да заемете лидерска позиция, но за целта ще трябва да докажете качествата си.

Времето до март ще премине неусетно и вероятно личните ви отношения ще имат нужда от съживяване. Не пестете сили да докажете любовта си на партньора, ако искате връзката ви да оцелее. Децата също ще искат своето внимание. Най-добре организирайте кратка пролетна почивка, където да усетите взаимността в семейството.

Самостоятелните представители на знака ще бъдат харесвани и търсени, но този път заложете на сериозни изисквания към партньора, като – отговорност, уважение, споделяне на интереси. Мимолетната връзка само би разпиляла силите ви.

През март бъдете готови за промяна. В служебно отношение ще се повяват нови цели, които ще имате желание да постигнете. За целта ще трябва да проявите гъвкавост и вероятно ще се наложи да преминете обучение, за да съответствате на новите изисквания. Това ще доведе до вашето развитие в професионално отношение и може да получите сериозно предложение за нова позиция или смяна на работата.

След работните емоции април и май ще освободят място за повече лично време. Използвайте го, за да прекарате повече приятни моменти със семейството си. Необвързаните представители на знака може да получат сериозно предложение от партньора си за нещо повече в развитието на връзката.

Летните месеци ще ви дадат повече свобода на действие. Сега ще имате време да се потопите в любимите си занимания. Не се колебайте да включите някое от хобитата си в работата, ако това ще допринесе за развитието ѝ. Също така може да поемете известен риск, за да развиете хобито си в дейност, от която да печелите.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МЕСЕЦИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама