Годишен хороскоп за 2018 - Телец


Годишен хороскоп за 2018 - Телец
Снимка: Istock/Guliver

Началото на годината няма да ви остави да скучаете. Забравете за плановете, защото рядко ще контролирате обстоятелствата. В личен план ви очакват не малко предизвикателства, но иначе всичко би било толкова скучно. Периодът до март месец не е време, в което да изразявате категорично мнение. Тогава най-удачен за вас ще е дипломатичния подход към нещата и вашата адаптивност. Наблюдателността ви, а не активното участие в събитията ще ви бъдат от полза.

В работата разчитайте само на своите сили и отклонявайте предложения за сътрудничество, тъй като намеренията на отсрещната страна може да не са толкова чисти.

Краят на пролетта и началото на лятото са добро време да повишите квалификацията си и да насочите усилията си към образованието ви. Може да се огледате за нова работа, но само в случай, че тя ще ви предложи варианти за развитие и разнообразие. Рутинните дейности ще ви отегчат прекалено.

Тогава бъдете внимателни и във финансово отношение. Отпуската планирайте инцидентно и заложете на по-обикновени места за посещение. Ако имате място в провинцията, където да отдъхнете без излишно разточителство, вероятно ще бъде най-добрият вариант за вас. Не отклонявайте и предложение на приятели, ако ви поканят да гостувате.

През юни обстоятелствата ще се подредят във ваша полза. Очертават се добри бизнес възможности и ще е добре да вложите повече усилия, за да ги реализирате. Не забравяйте, че почивката си е почивка, дори да е извън лятото.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама