Как целуват различните зодии - част 1


Как целуват различните зодии - част 1
Снимка: iStock/Guliver

Когато човек е влюбен, в главата му постоянно изниква желанието да вкуси устните на любимия. Целувките са най-интересното занимание на влюбените и с право. В зависимост от настроението на партньорите, те преминават от нежни в страстни и обратното.

Оказва се обаче, че и зодията има своето влияние в тази област. Различните зодии се целуват по различен начин и именно това ги прави толкова интересни. Остава само да откриете любимия си начин и вече знаете кой ще е най-добрият партньор по целуване, който можете да си намерите.

Ето какво може да очаквате от целуването с представителите на различните зодии:

Овен

Овенът има високо его и самочувствие и това се усеща и в начина, по който целува. Целувките му са страстни, дръзки и продължителни. При него няма страх, че може да бъде отхвърлен. Той дълбоко вярва, че всеки човек е късметлия, ако може да бъде целуван от Овен.

Телец

Телецът мисли повече за себе си, отколкото е необходимо, когато стане въпрос за целувки. Той често пренебрегва мислите и желанията на партньора си и се грижи само за собственото си удоволствие. Не е много творчески настроен и това се проявява с пълна сила и при целуването. Не очаквайте нещо повече от Телеца, освен да се погрижи за собственото си удовлетворение.

Близнаци

Близнаците са онази зодия, при която изчакването на подходящ момент за каквото и да било е напълно невъзможно. Те са нетърпеливи и импулсивни и това си личи и по начина, по който целуват. Почти винаги го прави в неподходящ момент или когато е прекалено рано. Така и често се случва да попадне в конфузни ситуации.

Рак

Раците са нежни и чувствителни и това си личи от начина, по който целуват. Могат да го правят с часове, а целувките им са игриви и забавни, сякаш са деца. Често се случва да захапят партньора докато го целуват с единствената цел да направят целия процес по-забавен. Рядко проявяват необуздана страст, но целувките им са сладки и с лекота могат да се превърнат в любимото ви занимание.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама