Какво издава неговата целувка


Какво издава неговата целувка
Снимка: iStock/Guliver

Целувката може да означава много неща. Тя е форма на комуникация и носи различни послания, независимо дали е по време на секс или на среща. Не винаги е лесно да се разбере какво точно стои зад нея, но не се тревожете - ние разшифровахме основните видове целувки и посланието, което носят.

Ето ги и тях:

1. Клъвване (само с устни)

Звучи невинно, нали? Но този бърз контакт устни-до-устни също носи послание. Например: "Искам да те целуна и надявам се това да стане скоро, но все още не сме на този етап, така че това е заявка, че ще се целуваме много повече в бъдеще“.

2. Дълго клъвване

Продължителна целувка със затворени устни, много чувствена, но все още малко целомъдрена. Тя казва "Имаме достатъчно време да се насладим повече" и обичайно е придружена от многозначителна усмивка, а понякога и "ммммм".

3. Кълвач

Бързи целувки само по устните. Игриви и сладки, те казват "Наистина те искам много, но не искам да получа цялата възбуда сега". Показват привързаност, без да позволят нещата да се разгорещят прекалено много. Добър вариант са и когато сте на публично място – никой не иска да ви гледа как се поглъщате един друг, докато пие сутрешното си кафе.

4. Френска

Френската целувка е кралицата на целувките и включва отворена уста и участие на езика. Тя може да бъде няколко разновидности:

a) Стандартна френска целувка

Целувка с отворена уста и език, която може да бъде много сладка, много гореща, много страстна или всичко това заедно. Тя води до прилив на хормони и казва "Искам да правя секс с теб".

b) Танц на езиците

В идеалния случай това е елегантен танц, в който върховете на езиците ви се докосват и преплитат. Казва "Мисля нестандандартно, включително и в секса". Но тя е и близък роднина на Гущерската целувка, която е бързо стрелкане на неговия език в устата ви, като гущер. А какво казва гущерът? "Аз съм влечуго“. Така че бъдете внимателни.

c) Той изяжда устата ви

Той отваря устата си колкото се може по-широко, върти езика си, пъха го в гърлото ви и омазва лицето ви със слюнка. Тази целувка казва "Искам да си мислиш, че съм много сексуален и страстен, но всъщност не мога да усетя настроението ти и не съм добър в секса“.

5. Ухапване

Леко ухапване по устните или шията означава "Аз съм игрив“ и може също да ви подскаже, че нямате нищо против да добавите малко болка към удоволстието. Все пак, по-добре е да не се стига до пускане на кръв.

6. Любов/омраза

Внезапна страстна целувка насред скандал. Нережисирана спонтанност от най-добрия вид. Тя казва "Бесен съм ти и не мога да те понасям, но трябва да те имам и това ме подлудява още повече, и те искам още повече, проклятие!“.

7. Силна целувка със затворена уста

Тази целувка присъства в много класически филми. Случва се, когато главният герой най-накрая е сграбчил лошата героиня или жената, по която си пада. Често е съпроводена от хващане на китката, така че тя да не може да го отблъсне. Казва "Сега ще ти покажа, че не можеш да си играеш с мен по този начин!“

8. До стената

"Искам те ужасно много". Макар тази целувка да се случва обикновено спонтанно и на публични места (тъмна улица, тоалетна в бар и т.н.), винаги ви се иска наблизо да има легло, в което да скочите, защото това е толкова секси.

9. Полегнала

Старомодна и романтична. Той се навежда към вас и ви огъва назад, като подпира гърба ви с една ръка, а с другата нежно държи лицето ви. Тя е за хора, които се чувстват супер комфортно заедно, имат чувство за хумор и са луди един по друг. Казва "Скъпа, твой съм. Скачай на белия ми кон, ще те отведа в приказното царство“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама