Ако той НЕ притежава тези 5 качества, тръгнете си


Ако той НЕ притежава тези 5 качества, тръгнете си
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за връзки, често това, което мислим, че искаме, се различава от това, което всъщност ни е необходимо. Ако се ръководите от повърхностни идеали за перфектния партньор, който трябва да има безупречен външен вид и голяма заплата, пренебрегвате най-съществените качества, които реално могат да създадат или разрушат една връзка. Истината е, че няма да имат значение в дългосрочен план, ако той не притежава следните неща:

1. Почтеност

Лъжата си е лъжа. Няма значение дали е бяла или черна. Това включва пропускане или прикриване на информация, което също е нечестно. Някой, който лъже за каквото и да било, независимо за колко незначително го смята, не е надежден партньор. Дори "белите" лъжи могат да нарушат доверието във връзката, а всички знаем, че последиците не са хубави и за двете страни.

2. Мило семейство, което уважава

Не говорим за перфектно, а за семейство, което ви уважава. Ако близките на партньора ви грубо се наместват в отношенията ви, осъждат ви, ревниви са или пък свръхкритични, това се счита за емоционално насилие. Ако половинката ви не може да се изправи срещу тях, със сигурност не бихте искали да имате дългосрочна връзка с такъв човек. Освен ако не желаете да прекарате живота си, чувствайки се постоянно под лупа. 

7 ЗНАКА, ЧЕ ИЗЛИЗАТЕ С НЕГО ЗАРАДИ ГРЕШНИТЕ ПРИЧИНИ

3. Сила и независимост

Ако на вашия партньор му липсва решителност, лесно се влияе от мнението на околните и винаги се нуждае от тяхното одобрение, това не е човек, на когото можете да разчитате, че ще ви пази гърба. Нямате отношения със зрял възрастен, който е силен (няма нищо общо с физиката) и надежден. Животът може да бъде голямо предизвикателство, затова имате нужда от партньор, за когото знаете, че винаги ще бъде до вас.

4. Доброта и съпричастност

Това са две думи, които често чуваме, но какво всъщност означават? Има голяма разлика между това да е мил и добър. Първото е учтивост на повърхностно ниво, която не изисква съпричастност или почтеност. Включва отварянето на вратата за вас, подаряването на подаръци и казването на правилните неща. За да е добър, трябва да бъде съпричастен. Добротата и състраданието не могат да съществуват без съпричастност. Добрите хора са истински. Те разбират останалите на съвсем друго ниво. По-добре да имате партньор, който дава 10 лева на бездомен, вместо да ви подарява чанта на Chanel за 2000 лева, след което да ви лъже.

АКО ПРАВИ ТЕЗИ 12 НЕЩА, Е ДОБЪР МЪЖ

5. Здравословен начин на живот

Да изберете партньор, който води здравословен начин на живот, е важно и за вашето здраве в дългосрочен план. Половинките ни могат да ни оказват значително влияние, затова помислете какво всъщност е най-добре за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама