7 знака, че излизате с него заради грешните причини


7 знака, че излизате с него заради грешните причини
Снимка: iStock/Guliver

Може би си мислите, че всичко във вашата връзка се развива успешно и вървите в правилната посока. Но тези знаци издават, че всъщност сте с този мъж заради грешните причини и трябва сериозно да помислите за отношенията си.

1. Не искате да бъдете сами

По-скоро бихте били във връзка, във всякаква връзка, отколкото отново да бъдете сами. Не искате да бъдете единствената в приятелския ви кръг без партньор. И не желаете роднините ви постоянно да ви питат кога най-после ще създадете семейство.

2. Наистина искате сватба (или деца, или къща)

Не сте с този мъж, защото сте силно влюбена и мечтаете да остареете заедно. Имате връзка с него, тъй като той ще ви помогне да постигнете целите си - да се омъжите, да имате голяма къща, деца...

3. Харесва ви начина, по който всички се отнасят с вас, когато сте заедно

Харесва ви, че другите жени ви гледат със завист заради партньора ви. Харесва ви, че семейството ви постоянно ви казва колко са щастливи заради вас и се гордеят. Харесва ви дори когато лайкват общите ви снимки в социалните мрежи. Всички мислят, че сте щастливи и желаете нещата да останат по същия начин.

6 ГРЕШКИ, ПРЕЧЕЩИ ВИ ДА НАМЕРИТЕ ДОБЪР МЪЖ

4. Сексът е фантастичен

Макар че сте намерили човек, с когото идеално си пасвате в леглото, това не означава, че сте един за друг. Не означава, че останалите аспекти от връзката ви ще вървят гладко. Не е правилно да останете с него само защото е добър любовник и сексът е невероятен.

5. Страхувате се да не му разбиете сърцето

Да си тръгнете със сигурност ще го нарани, но ако останете с него, когато всъщност желаете да сложите край, ще му причини по-голяма болка. Не искате да се насилвате да бъдете с човек, когото не обичате истински. Ще си тръгнете, независимо дали утре или след 10 години, така че по-добре го направете по-скоро. Колкото повече чакате, толкова по-трудно ще му е да го приеме.

14 ЗНАКА, ЧЕ РАЗДЯЛАТА ВИ Е БИЛА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ

6. Всички други искат да останете заедно

Това е вашият живот. Никой друг не трябва да избира с кого да излизате. Може би родителите ви ще се разочароват, ако се разделите. Може би приятелите ви ще смятат, че сте направили грешка. Единственото, което има значение, е дали сте щастливи или не. Трябва да спрете да се тревожите как вашата раздяла ще се отрази на останалите и да се запитате какво всъщност искате.

7. Чувствате се прекалено комфортно, за да си тръгнете

Не трябва да останете с него само защото имате история. Защото сте свикнали с него. Тъй като ви е страх да си тръгнете. Ако не искате да сте заедно, НЕ трябва да бъдете. Нямате задължение да бъдете завинаги с този човек. Имате право да сложите край и да поемете по друг път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама