Обичаме се само в тъмнина и тишина


Обичаме се само в тъмнина и тишина
Снимка: iStock/Guliver

Те никога няма да намерят снимка, на която сме заедно. Светът никога няма да разбере, че се обичаме, желаем и докосваме един друг...

Ние сме само души, които се прегръщат взаимно. Тела, които се търсят, които се озовават в тъмнината, когато всички спят, когато светът изгаси светлините.

Ако някой ден някой каже "Виждал съм ги да се обичат", ще види само две сенки да се държат една за друга и да се сливат в унисон.

Никога не сме били видима реалност, никога не сме били на разходка, не ни е дадено слънцето да огрее кожата ни, никога няма да бъдем сертификат... Ние сме тайната, грехът.

Ние бяхме тези, които гледаха към небето и звездите и се докосваха един друг само с мисли. Ние съществуваме сега, вътре в ъгълчетата на сърцата си. Ние се милваме един друг в спомени, които сме преживели и онези трепети от емоции, които усещаме с кожата.

Позволено ни е да мечтаем, но в тишина.

Ние не сме като другите, никога няма да бъдем като другите. Бяхме час на любов и двадесет и три мечти желания, усещания, мечти.

Бяхме любов, каквато другите никога не са имали, а мечтаят да имат.

 

Автор: Дейвид Бианко

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама