Трябва да осъзнаете тези 9 неща, за да имате успешна връзка


Трябва да осъзнаете тези 9 неща, за да имате успешна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Всички искаме да открием човека, с когото да се чувстваме пълноценни, щастливи и обичани. Ако все още не сте успели да го намерите, има 9 неща, които трябва да знаете, ако искате да имате успешна връзка.

1. Хората не са средство за изцеление, когато сърцето ви е наранено или надеждите ви са смазани

Хората не са предназначени да ви излекуват. Никой не е. Те могат да ви помогнат, да ви покажат пътя, да бъдат вдъхновение, да ви обичат, да се превърнат в инструмент, да ви водят. Но вие сами трябва да се излекувате и да намерите сили да продължите напред.

2. Много по-важно е да разберете себе си, отколкото да бъдете разбрани

Ако искате истинска връзка, първо трябва да разберете себе си. Не търсете някой друг, който да направи това. Опознайте се, като прекарвате повече време сами, осъзнавайки какво всъщност е важно за вас и какво не е. Бъдете честни със себе си. Понякога намирането на любовта е по-лесно, когато първо знаете как да се чувствате добре в собствената си компания. Защото ако не го правите, кой друг ще?

21 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА

3. Следвайте сърцето си

Никога няма да съжалявате. Понякога в живота трябва да ви разбият сърцето, за да разберете какво всъщност означава да бъдете живи, смирени и благодарни за нещата, които преди може би сте подценявали. Следвайте сърцето си, независимо от всичко. Това, което чувствате и вярвате, винаги ще бъде по-силно от това, което другите казват. По-добре да обичате силно, когато ви се отдаде възможност, и да си тръгнете, когато знаете, че всичко е приключило.

4. Оставете емоционалния си багаж в миналото, но запазете уроците със себе си

Понякога ви е страх да започнете нова връзка, защото все още носите със себе си болезнен емоционален багаж, който ви спира. Макар че е разбираемо, че това, което се е случило в миналото е част от вашата история, е по-добре да оставите тези неща зад себе си, за да стартирате нещо ново. Започнете на чисто. Заслужавате го.

5. Не трябва да се пришпорвате

Това, което ви е писано, ще дойде. Всяко нещо в живота има собствена честота и вибрация. Връзките най-малко трябва да бъдат пришпорвани. Въпреки че често идват с трудности, те също трябва да се случват с лекота. С правилния човек нищо не се чувства като задължение.

6. Не мислете толкова много за това, което е било

Не позволявайте старите спомени да ви пречат да създавате нови. И не се притеснявайте твърде много за това, което ще бъде, за да не пропуснете хубавата част.

ВАЖНИ УРОЦИ, КОИТО НАУЧАВАМЕ ОТ "ПОЧТИ" ВРЪЗКИТЕ

7. Доверието е лукс

Връзките не могат да "дишат" без доверие. Ако имате романтични отношения с някого, бъдете сигурни, че му вярвате повече, отколкото го обичате. Защото любовта понякога ни заслепява и ни кара да правим и прощаваме неща, за които после съжаляваме.

8. Установете здравословни граници

Не приемайте никого за даденост. Ценете това, което е пред вас в момента. Всичко е непостоянно и няма да остане тук завинаги.

9. Бъдете сигурни в себе си

Когато сте сигурни в себе си, знаете, че намеренията ви са чисти. Нямате нужда от одобрението на половинката си. Знаете какво може да сложите на масата. Но когато имате намерения, които не са основани на любов, тогава просто молите за внимание. Най-важното нещо е да работите върху себе си, докато сте сами. Правилният човек за вас винаги ще намира точния път към вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама