21 брутални истини за ЛЮБОВТА


21 брутални истини за ЛЮБОВТА
Снимка: iStock/Guliver

Любовта - такава, каквато е... Без преструвки и маски.

1. Най-тъжното нещо в една връзка е, когато някой излиза с човек само защото същият го харесва. Сякаш си казвате, че не сте достатъчно добри и се примирявате.

2. Раздялата не кара чувствата мигновено да изчезнат.

3. Любовта не означава, че винаги ще бъдете на едно мнение с половинката си и никога няма да спорите.

4. Вашият партньор ще бъде привлечен и от други хора, но докато ви уважава и не прекрачва границата, не трябва да се чувствате зле от това.

5. Независимо колко сте интелигентни и рационално мислите, всичко ще се промени, когато наистина си паднете по някого. Ще правите неща, които не можете да обясните. Глупости също.

6. Любовта е избор, който правите всеки ден. Не следвайте пеперудите, те ще се появят и ще изчезнат. Намерете човек, за когото смятате, че ще бъде надежден и честен партньор.

7. Само защото обичате някого, няма абсолютно никаква гаранция, че той ще отвърне на любовта ви.

15 ПРИЗНАКА, ЧЕ ТОЙ Е ЛУДО ВЛЮБЕН

8. Винаги ще имате съмнения, неизбежно е.

9. Понякога дори най-силната и прекрасна любов може да ви разбие сърцето.

10. Ако няма ентусиазъм, по-добре не бъдете с този човек. И нямаме предвид само секса.

11. Никога, ама НИКОГА не преследвайте мъж. Ако той не показва интерес към вас, не можете да го накарате. Няма смисъл да се преструвате на друг човек, за да го привлечете, защото в крайна сметка истината излиза наяве. Не е приятно за егото ви, но го приемете.

12. Привличането идва и си отива, но рутината е най-големият враг в една връзка. В дълготрайните отношения и в брака трябва да полагате усилия, да внасяте свежест, за да избегнете скуката, защото тя може да е пагубна.

13. Може да обичате някого, но вече да не сте влюбени в него.

14. "Всичко, от което имате нужда, е любов." Всъщност не е така. Любовта е важна в една връзка, но партньорите могат много да се обичат и въпреки това да се правят нещастни един друг. За една щастлива връзка трябват и други неща.

СИЛНИТЕ ЖЕНИ ЗНАЯТ, ЧЕ ЛЮБОВТА НЕ ПОБЕЖДАВА ВСИЧКО

15. Някои хора могат да са наистина прекрасни в началото, докато ви спечелят. След това обаче не се изненадвайте, ако видите истинската им същност и не ви хареса.

16. Независимо колко много обичате някого, колко общи неща имате, колко перфектни мислите, че сте един за друг... нищо от това няма значение, ако те не се чувстват по същия начин.

17. Никога не можете да бъдете на 100% сигурни, че партньорът ви няма да ви изневери.

18. Винаги единият от партньорите обича повече.

19. Намалете очакванията си. Не искайте половинката ви да се превърне в друг човек, за да ви угоди. Приемете го такъв, какъвто е.

20. Външният вид има значение. Не само той, разбира се, но хората, които казват, че няма или лъжат, или се опитват да не наранят чувствата ви.

21. Нищо не може да победи времето. И най-силните чувства могат да изчезнат след няколко години. Бъдете внимателни, когато обещавате вечност на някого.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама