Само веднъж срещaш някой, който преобръща света ти


Само веднъж срещaш някой, който преобръща света ти
Снимка: iStock/Guliver

Само веднъж в живот си можеш да срещнеш някой, който ще преобърне твоя свят. Някой, на който можеш да разкажеш неща, които не си казвал на никой. Някой, на който можеш да споделиш своите надежди за бъдещето, своите мечти, които никога не са станали реалност, разочарованията си или изпитанията, на които съдбата те е подлагала.

Няма да съществува ревност, напрежение или надпревара, когато този човек е около теб - само покой и любов. Ти ще можеш да бъдеш себе си, защото той те приема и обича такъв, какъвто си.

Животът ще ти се струва различен и изпълнен със светлина и ти ще получиш сила и вдъхновение, знаейки, че човекът до теб е твоята сродна душа и ще остане твоя верен приятел завинаги.

Този човек няма да нарани твоите чувства, нито ще те кара да се чувстваш недостатъчно добър и ще ти покаже черти от твоя характер, за които не си предполагал, че притежаваш, черти, които те правят специален и красив.

Ти няма да имаш търпение да споделиш щастливите мигове с него, защото ще знаеш, че той ще се радва заедно с теб.

Може би ти няма да си идеалният човек, нито тя ще е идеалната жена, нито двамата ще сте идеалната двойка, но когато някой те кара да се усмихваш, да бъдеш по-добър човек е цяло щастие, че той е част от твоя живот.

 

Боб Марли

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама