Има такива жени, пълни със смисъл


Има такива жени, пълни със смисъл
Снимка: iStock/Guliver

Винаги са ми харесвали жени, които не можеш да срещнеш навсякъде, още по-малко с всеки. Жени, които няма да имат много партньори не защото са претенциозни, а себеуважаващи се.

Такива, които в рокля от 50 и 5000 лева изглеждат зашеметяващо, а дори нямат нужда от нея. Които пасват в долнопробната селска кръчма и в най-лъскавия ресторант и на двете се чувстват добре, защото умът им е широко отворен.

Добре възпитани, дори да знаят повече обиди от тези, които псуват на всяка втора дума, те рядко си го позволяват. Интелигентни глупачки.

Харесва ми как могат да те слушат и разберат, независимо колко е часът и колко им се спи, с твърда обвивка и мека сърцевина, без нужда от лъскави неща, но имащи сила да получат всичко в живота с труд.

Познават се в тълпата не с чантата на "Шанел", а с погледа на жена. Парфюмът им не винаги е скъп, но винаги им пасва. Жени, шарени в умовете, въпреки сивото си ежедневие.

Има такива жени, пълни със смисъл. Могат да готвят. Те биха те нахранили и поправили. И ако си късметлия, за да те харесат и не прекалено глупав, може и да останат, за да ти подарят най-ценното нещо - обичта си...

 

Автор: димитровV

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама