Ако той притежава тези 10 качества, е сродната ви душа


Ако той притежава тези 10 качества, е сродната ви душа
Снимка: Pixabay.com

Лесно е да изброиш нещата, които намираш за непривлекателни в потенциалната ти половинка и които влизат в категорията "твърдо не". Но идентифицирането на положителните страни, които разграничават поредното гадже от истинската любов, е малко по-трудна задача. Разбира се, не всички имаме километрични списъци в главите си, някои просто се доверяват на шестото си чувство. Но независимо от това дали сте избрали да следвате този инстинкт, или не, няма да ви навреди, ако "хвърлите едно око" на качествата, които сродната ви душа би било добре да притежава.

1. Подкрепя безусловно вашите страсти и решения

Той трябва да бъде главно действащо лице във фен клуба ви, да ви насърчава да преследвате различни начинания, независимо как това може да му повлияе.

2. Добавя стойност в живота ви

Не по отношение на паричната стойност - вашият партньор трябва да допринесе за качеството на живота ви, а именно да ви вдъхновява, разсмива и разкрива нови хоризонти.

3. Прави компромиси

Във всяка връзка рано или късно се появяват разногласия, така че се уверете, че той е отворен към вашите нужди и желания и е склонен да ви срещне по средата.

50 БЕЗЦЕННИ СЪВЕТА ЗА ЛЮБОВТА

4. Полага усилия с вашето семейство

Ако вашият партньор проявява нулево уважение към приятелите и семейството ви, ще бъде трудно да го пренебрегнете в даден момент. В крайна сметка, колкото и велика да е една любов, тя има „подпори”, които обикновено са именно най-близките ни хора.

5. Обича себе си точно толкова, колкото и вас

Най-добрият партньор е някой, който може да съществува сам, без постоянно да зависи от вашата компания или внимание. Много е важно той да се чувства удобно в собствената си кожа и да няма нужда от постоянна валидация.

6. Печели доверието ви всеки ден

Или още по-важното – не го предава! Дори и всеки друг аспект на връзката ви да е стабилен, силата на съмнението се отхвърля най-трудно. Проблемите по пътя ще бъдат неизбежни, ако нямате доверие един в друг.

7. Успява да запази самообладание

Скандали, разправии, емоции, дори и хвърлени чинии. Всички сме изпадали в кризисни ситуации, но сродната ви душа винаги трябва да пази завидно самообладание и въпреки емоциите, да не ви нагрубява.

8. Изважда най-доброто у вас

Партньорът ви не трябва да провокира най-лошите ви вътрешни качества като завист, ревност или срам. Напротив, вашият човек трябва да изважда всичко онова, което ви прави прекрасния човек, който сте!

5 МЪЖКИ КАЧЕСТВА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ЖЕНИТЕ

9. Държи под контрол, без да налага

Когато сте "излезли от релси", той не трябва да се страхува да ви предизвика, а с уважение да посочи грешките ви, когато е необходимо.

10. Прави любовта лесна

Всяка връзка идва със своите битки, но в никакъв случай не трябва да е ежедневна война - това изтощава. Вашият партньор трябва да бъде ваш колега, съотборник и най-добър приятел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама