5 неща, които една жена никога не трябва да прави заради мъж


5 неща, които една жена никога не трябва да прави заради мъж
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете са различни, но списъкът с неща, които жените никога не трябва да се правят заради тях, е един и същ. Ето какво една жена никога не трябва да прави за любимия си.

1. Финансова помощ

Без значение на колко години е мъжът, в никакъв случай не трябва да го подкрепяте финансово. В края на краищата той има приятели или родители, които могат да му заемат определена сума пари за известно време. Не слагайте това бреме на крехките си женски рамене.

2. Скъпи подаръци

Ако сте свикнали дори за букет цветя да се отплащате на партньора си с подарък, това е грешен подход. В крайна сметка, вие сте жена и трябва да се глезите по-често.

7 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ВИ ИЗНЕВЕРЯВА ЕМОЦИОНАЛНО

3. Съжаление

Можете да помогнете на мъжа до себе си морално и да предложите всякакви варианти за изход от трудна ситуация, но никога не трябва да го съжалявате. Първо, това ще го накара да се отпусне и ще започне да вижда във вас не само любимата жена, но и грижовна майка, на която може винаги да се оплаче, защото знае, че тя ще реши проблемите му.

4. Отказ от мечтаната кариерата

Решенията за вашата професия и кариера трябва да са взети с разума, а не със сърцето си. В съвременния свят жените работят дори повече от мъжете, поради което се утвърждават и се чувстват като пълноценни личности. Не се лишавайте от подобна привилегия единствено заради призрачната мъжка любов. 

5. Промяна във външния вид

В случая става въпрос за вашето тяло, вашето лице и вашата коса и не е необходимо да се съобразявате с капризите на мъж, който всъщност не ви обича такава, каквато сте. В случая е редно да си зададете въпроса дали такъв човек ви е необходим в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама